fbpx
HappyLifestyle

Mad der øger potens og sex liv

Tilbud

2.422,00 kr.

Fra mad til sex – øg din potens via maden

Hvordan hænger det lige sammen?

Via kosten kan du faktisk øge din potens og forebygge rejsningsproblemer senere i livet.
Er du allerede ramt af impotens er der stadig håb forude. Via nogle helt bestemte madvarer kan du forbedre din rejsning og nogle af mine klienter har genvundet rejsningen via den særlig tilrettelagt kostplan

Kategori:

Beskrivelse

Du kan altså via mad forbedre din potens og forebygge rejsningsproblemer tidligt.
Er du ramt af rejsningsproblemer kan du ofte forbedre og forhindre det bliver værre ved at spise “guldet” som øger testosteronet og dermed din potens.

Du starter med at få lavet en skræddersyet kostplan baseret på de madvarer du ikke vil undvære i din hverdag. Så får du adgang til online kursus “Mad der øger potens og sex liv”
På kurset lære du hvordan maden og motion kan øge din potens og dermed sætte ekstra fut i sexlivet.

Du vil blive guidet igennem kurset stille og roligt og kan tage det i dit helt eget tempo.

Det hele starter med at du køber en skræddersyet madplan med sund mad her.
Så får du en mail med 3 dages kostregistrering og en ønskeseddel til madvarer i.
Når du så har sendt mig dine 3 dages kostregistrering og din ønske seddel til hvilke madvarer du gerne vil have med i din kostplan så du bla får den aftensmad du gerne vil have. Så går der et par dage så modtager du en skræddersyet kostplan incl opskrifter til dig.
Her kommer du ikke ned i en kasse med låg på sammen med alle andre. Her er hver enkelt klient unik og har brug for noget forskelligt derfor laves alle mine kostplaner ud fra det du sender tilbage.

Kurset indeholder motionsprogrammer, tips, øvelser der fremmer potensen og et opskriftshæfte kun med opskrifter der er potensfremmende.

Hvordan ved jeg det virker?

Igennem mange år har er utallige bøger omkring sund kost, fødevarer og kosttilskud blevet læst både fordi det er spændende hvad vores kost kan gøre for vores krop men også fordi en overvægt på 40 kg drillede.
Så bøgerne blev fundet frem, forskningsresultater læst igennem og der tegnede sig et tydeligt mønster.
Alt forskning både fra danske og udenlandske forskere og egen forskning tydede på at nogle fødevarer er testosteron fremmende. Testosteron eller som englænderne siger testosterone er jo det mandlige kønshomon og forskerne havde fundet ud af at når du er ramt af rejsningsproblemer har du ofte lavt testosteron eller lider ligefrem af testosteron mangel. Dvs hvis vi testosteron booster dig så stiger dit testosternniveau. Så det handler om at finde en måde at boost testosterone på.

Det næste var at undersøge hvordan.
Testosteron tilskud, testosteron piller, testosteron indsprøjtning og alverden blev undersøgt. Men kunstig tilsætning til kroppen er ikke hvad Happy Lifestyle står for.
Firmaet her går ind for det naturlige, simple og at vi ved hvad vi putter i munden. Så testosteron kur blev maden der havde effekt så potensen steg sammen med sex livet fortalte han.

Published by sommer7502

Skriv et svar