fbpx

KÆRLIGHEDENS FUNDAMENT – 5 rater

Tilbud

575,00 DKK / måned

Du betaler her for at deltage på kurset “KÆRLIGHEDENS FUNDAMENT.”

1 rate betaler du nu og derefter vil du automatisk blive trukket 4 gange mere på din konto.

Samlet pris ved ratebetaling er 3.875,- kr tilbudspris 2.875,- kr

Kategori:

Beskrivelse

Kærlighedens fundament når du skal lære at elske dig selv igen

Måske har du været i et parforhold i mange år og pludselig en dag kommer din partner og siger de vil skilles eller måske er det dig der har truffet beslutningen.

Den første tid er det fedt og du kan gøre hvad det passer dig men en dag vågner du op og ser pludselig vægten er steget fordi du har dulmet følelsen af sorg over at miste din partner, du kan ikke rigtig kende dig selv mere, måske ikke engang elske dig selv mere, børnene skubber måske til dig at du skal ud at date igen..
Men hvordan gør man det i dagens danmark hvor online dating har vundet indpas og hvordan undgår du at komme til at leve i samme leverpostejsforhold som sidst?

På Kærlighedens fundament bygger vi et nyt fundament til dig.
Vi sætter pælene i form af kost der gavner din sundhed men uden forbud – trænger du til at tabe dig ja så taber du dig på kosten her ellers vedligeholder den din vægt.

Vi tager hul på din mentale rejse der bringer dig helt ind i dig selv, elske dig selv på ny, hvor du finder ud af præcis hvem er det du vil tiltrække og hvem skal du ikke tiltrække
Vi sørger for du kommer til at leve det liv DU gerne vil og du får de redskaber der skal til uanset om du drømmer om at bo på Bali eller i en campingvogn. Det er dit liv og jeg hjælper dig til at opnår det

Så lære du datinglivets Emma Gad at kende – hvad skal du IKKE gøre når du skal ud på datingmarkedet og hvad kan du med fordel gøre hvis du vil tiltrække den rigtige livspartner.

Så skal vi jo også sikre at du er lykkelig i et parforhold så jeg gør dig skarp på dine grænser og dine egne værdier.

Og ja så er der masser af ekstra bonus materiale til dig som blot bringer dit tættere på kærligheden.

Published by Grethe Smedegaard

Skriv et svar