fbpx

Teambuilding B2B

VELKOMMEN HOS

Grethe Smedegaard

SPECIALIST I MENTALT & FYSISK VELVÆRE

Teambuilding i hele danmark med din jordnære samarbejdspartner uanset I ønsker at styrke samarbejdet, mindske sygefraværet eller blot styrke sammenholdet i firmaet så starter vejen her hos Happy Lifestyle

Samarbejde

Styrk samarbejdet igennem fysiske teambuilding øvelser ude i naturen.

Firma teambuilding aktiviteter ryster hele firmaet sammen på en sjov og effektiv måde samtidig med det styrker både sammenhold og samarbejdet.
Teambuilding sætter også gang i en masse psykologiske elementer og processer så derfor er det vigtigt at der tages hensyn til disse.
Med en teambuilding instruktør udefra kan I tage disse hensyn. Alle firmaets medarbejdere er forskellige og har alle hver deres bagage med der er vigtigt at tilgodese og respektere i øvelserne. Det sker her så alle bliver set som de mennesker de er samtidig med samarbejdet og sammenholdet styrkes.

Stress

Det er vigtigt at se på stress fra et organisatorisk niveau i en virksomhed. Der er ikke tilstrækkeligt alene at betragte det som et individuelt problem, da stress, uanset hvor den kommer fra, påvirker virksomheden.

En indsats mod stress kan være med til at fastholde dine gode medarbejdere. Stress er nemlig en væsentlig faktor for manges overvejelse til at skifte arbejde.

Prøv en anderledes teambuilding kommunikation dag der kan tilrettelægges således fokus er på stress forbyggelse og med fokus på både medarbejder og jer som virksomhed.

Naturen er et oplagt sted for at arbejde med stress forbyggelse og lade vores erfaren instruktør tage den svære snak uden berøringsangst.

Mindsk sygefravær

Det kan være svært som leder at bringe snakken om sygefravær op uden det for medarbejderen lyder anklagende.
Vores instruktør der har personlig erfaring både på ledersiden og medarbejdersiden kan hjælpe jer med at italesætte jeres sygefravær under kontrollerede rammer med øvelser hvor ledelsen samt medarbejderne får sat deres synspunkt på den svære samtale.

Med udgangspunkt i den eftertragtede model Happystilen kommer vi omkring alt og alle kommer til at bidrage til at mindske sygefraværet på jeres arbejdsplads.

Familiedag

Vil jeres firma score højt hos medarbejderne er det ingen hemmelighed I skal se medarbejderen som det hele menneske hvilket vil sige som mennesket med familie.
Det er videnskabeligt bevist at virksomheder der har en årlig familiedag har gladere medarbejdere der giver en ekstra hånd med når der er travlt så prøv en anderledes teambuildingdag med hele mennesket i centrum.

Vores instruktør har en baggrund indenfor idræt som instruktør på familiehold, ved hvordan I styrker glæden og får en højere arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Vil I høre mere om hvordan vi kombinere familie, arbejde, sjov og alvor på en en gang hvor I som virksomhed får gladere medarbejdere så kontakt os endelig

Den 10.10.2022 er Danmarks Mentale Sundhedsdag men hele ugen kan vi bookes ind til at give jer en sjov teambuilding dag der højner jeres virksomheds arbejdsglæde, samarbejde og sammenhold. LÆS MERE HER OM HVAD VI KAN TILBYDE JER

Her arbejdes altid med "Mennesket i centrum" uanset hvilken opgave I hyre mig ind til. Siden 2017 har mental sundhed været prioriteret højt i form af alverdens kurser, uddannelser og workshops. I 2013 brændte jeg selv helt ud i det kommunale og det tog 7 år at komme tilbage til livet igen. Det gør jeg er ekstrem god til at spotte stressramte, hjælpe dem og give dem livet tilbage. Mit Pippi mindset fik lyst til at udvikle stress delen så jeg tog i 2019 en uddannelse som naturtræner med speciale i stress, angst, depression og fysisk/psykisk funktionsnedsættelse og kombinerede med en uddannelse som idrætscoach. Siden 2019 har jeg været fast underviser i aftenskoleregi i netop teambuilding blot forklædt i "mænd på slap line"

Grethe Smedegaard

Uddannelser og Certificeringer

2022
NLP Trainer Skygge & Livsdesign

NLP master Skygge & Livsdesign

Certificeret Skyggevejleder
&
Livsdesigncoach

Certificeret Kostvejleder
&
Sundhedscoach

Mette holm

Supervisor i Kærlighed
– 
Supervisor i Mad & Følelser

Supervisor i Mind & Body

OPPE-Guide

DGI

Naturtræner

Idræt Coach

Livsstilskonsulent

Manpower

Udendørs fitness for familier

Div instruktørkurser

kærlighed STRESS

Uddrag af erhvervserfaring

Gymnastik instruktør

Underviser

Kommunal sagsbehandler

Piccoline – cancerafdeling

Buschauffør

KUNNE I TÆNKE JER AT HØJNE ARBEJDSGLÆDEN OG EFFEKTIVITETEN I JERES FIRMA
SÅ RING PÅ 42833089 ELLER SEND EN MAIL PÅ INFO@HAPPYLIFESTYLE.DK