• Happy Lifestyle •

Livsdesign

– Dit livs eventyr

◦ livsdesign ◦ eventyr ◦ rejsen ◦ drømme ◦ livskvaliltet

Livsdesign

Mit livs eventyr

At rejse er at leve…
H C Andersens eventyr “mit livs eventyr” beskriver mit syn på livsdesign meget godt…

H.C. Andersen siger det meget flot i hans eventyr “mit livs eventyr” Han siger nemlig ” at rejse er at leve” 
Jeg sammenligner livsdesign lidt med H C Andersens “mit livs eventyr” for det betyder at du tager på en rejse ind i dit inderste.
Det betyder altså ikke at du nødvendigvis skal ud på en fysisk rejse men en rejse ind i dit indre hvor du skal opdage nye u opdagede oaser eller steder inde i dig selv du ikke har set før og dermed tager du på nye eventyr inde i dig selv.

Den bedste rejse jeg personligt selv har været på. En rejse der gør jeg idag føler jeg lever livet fuldt ud. 

h c andersen

drømme

Du kommer kort sagt til at arbejde med dig selv på et dybere plan og du lærer at se på dig selv med nye både kritiske men også kærlige øjne.
Du flytter kort sagt dit livssyn, du lære dine kerne værdier at kende og du flytter dine grænser.

Nu spørger du sikker om det ikke er en overflødig opgave sådan en rejse?
Nej overhovedet ikke det har vi alle sammen godt af indimellem lige at kigge på vores liv med de mere kritiske øjne.
Er vores liv som vi drømmer om?
Er du sammen med dem der spiller dig bedst?
Har du det rigtige job eller er du et andet sted i dit liv idag?
Kan du se tilbage på dit liv når du sidder på det sidste og sige “jeg levede livet” eller er der noget du vil sidde og fortryde du ikke har gjort?

Eventyr giver livskvalitet

Jeg tror på vi kan få en større livskvalitet hvis vi tør tage på eventyr i os selv og udforske os selv samt vi tør leve hver eneste dag som det var den sidste dag i vores liv.

Når du arbejder med livsdesign finder du ud af hvad det er der forhindrer dig i at leve det liv du drømmer om.

Hvad det er der gør at du ikke har succes i kærlighed på jobbet med vægttabet eller bare føler at verden er imod dig og hverdagen bare er helt uoverskueligt. 

Når du er blevet bevidst om det kan du begynde at skabe det liv du går og drømmer om og mere til.

håb
drømme

Men hvad er det der livsdesign egentlig for en størrelse tænker du?
Livsdesign….det er at skabe det liv du går og drømmer om. Mange mennesker går hver dag og dagdrømmer om det liv de gerne vil have, men uden at gøre noget ved det. Med livsdesign designer du dit ”perfekte” liv? Det kan være arbejdsmæssig, mere tid med familien, eller rykke på det personlige plan, kærligheden osv. 
Har du nogensinde stoppet op for at tænke over hvorfor du gør de ting du gør?
Hvorfor du svinger først venstre ben og derefter højre ud over sengekanten hver eneste morgen pr automatisk for at tage på arbejde?Hvorfor du snerre af manden når han skærer tomaten forkert, hvorfor du råber af børnene der hopper i sengen og du skælder hunden ud for at gå i vejen?

Hvad vil der ske ved du tager højre ben ud først? Hvad sker der ved manden skærer tomaten på en anden måde end dig? 

Hvorfor må børnene ikke hoppe i sengen? Seriøst hvad sker der ved det? Og den stakkels hund viser dig jo bare du har været savnet…

Er du blevet mellemfornøjet

Måske kender du følelsen af, at der ALDRIG er ro oppe i dit hoved? Eller at det trykker for brystet og gør ondt i maven, når du skal på arbejde. Når du er på arbejde tænker du på dine børn, og når du er sammen med dine børn tænker du på dit arbejde.

Du ved formentlig en masse om hvordan du IKKE vil leve livet. Men du har svært ved at forestille dig, hvordan det ellers skulle være.

Din tro på, at du faktisk kan få både din karriere, familien og kærlighedslivet til at gå i en højere enhed, den er meget lille. Du har sikkert alt for ofte oplevet, at du må ofre dig! Du må lade dig nøjes, ganske enkelt fordi du ikke har overskud til andet eller du tror andre forventer du ofre dig. Måske har du endda slået dig til tåls med, at livet ikke er noget særligt og det eneste glamour der er det er dagdrømmene som der bliver flere og flere af.

Er du i virkeligheden gået hen og blevet lidt mellemfornøjet? Sådan lidt en surstråle der ikke kan se det positive i livet længere?

eventyr
drømme

Har du tænkt over hvorfor du prøver at passe ned i de traditionelle kasser der hedder “Det gør man” “Det plejer jeg” “Det forventes der”  

Hvorfor det er at du går og dagdrømmer om et helt andet liv? Indrøm det bare du drømmer dig hen til et helt andet liv end du lever idag – gør du ikke?

Ved du hvad? Du er ikke den eneste…

I mange år var mit liv at drømme om det der var bedre, mere spændende og hvor manden, jobbet og livet var lidt mere spændende.

Men en dag fik jeg et gok i hovedet og vågnede op… Var det virkelig sådan jeg ønskede livet skulle være? Ville jeg sidde på plejehjemmet og fortryde jeg ikke fik ham den lækre, det fede job og de skønne veninder… Jeg måtte vågne op og tage ansvar for mit liv..

Du er også nød til vågne op og tage ansvar for dig og dit liv

Der kommer ikke nogen og redder dig. Dit liv bliver ikke bedre af at placere skyld på andre. Og du kan ikke bruge det til noget, at andre har det mindst lige så dårligt som dig.

Der er kun DIG til at skabe dit liv. Så hvordan vil du gerne leve?

Du kan få det liv du drømmer om… Du kan få den bedste udgave af din mand/kone, de sødeste børn og den dejligste hund….
Det handler bare om du ændrer dit mindset så du ikke længere er et offer og du begynder at se og designe dit liv med de positive briller på.

At du tør tænke ud af de vante rammer og normer, at du tør se på dine egne og andres forventninger til dig. 

Det er okay du føler dig lidt fortabt det gjorde jeg også den gang men du skal ikke blive i den tilstand for det handler grundlæggende om at du skal turde arbejde dig hen til din drøm og også udleve den.

drømme

eventyr

Med livsdesign hjælper jeg dig. Du får opskriften trin for trin på hvordan du opdager dig selv, får øje på dig selv og får sat nye mål for hvordan det overhovedet er muligt at få det liv du drømmer om når du dagdrømmer dig væk.

For at få det liv du ønsker dig har du brug for at få styr på dine kerneværdier, hvor det er de konflikter med omgivelserne og giver dig mavepine.

Du har brug for at blive tydelig på hvad du drømmer om. Du får jo ikke et lykkeligt liv, hvis du hele tiden brokker og beklager dig.

Det er derfor nødvendigt, at du får ryddet op i dit liv, dine tanker og følelser. At du får øje på hvad der står i vejen for at nå drømmene. 

Det er jo ikke din skyld, at samfundet presser os fra alle sider. Det er ikke din skyld, at du ikke er vokset op med verdens største selvtillid og selvværd. Det er heller ikke din skyld, at arbejdet lægger mere og mere pres på dig.

Men det er DIT ansvar, hvordan du reagerer fra nu og frem!

Der er kun DIG til at skabe dit liv. Så hvordan vil du gerne leve?

Tag ansvaret tilbage og design dit liv

Jeg arbejder med livsdesign, der sagt enkelt er at du designer det liv, der er rigtigt for dig. Ligesom hvis du skulle designe for eksempel en sofa, så kigger du på hvilke elementer, der SKAL være til stede. (Ben, sæde og ryglæn) Hvad vil du gerne tilføre sofaen (måske en lækkert blødt sæde) og hvornår vil du føre lave den(tidspunktet, hvilken fabrik, der skal fabrikere den for dig).

Når vi taler om livsdesign hjælper jeg dig med at se på hvilke elementer i dit liv, du er bundet af og hvilke du ikke er interesseret i at ændre. Det kan for eksempel være dine børn, dit hjem eller dit arbejde. Vi ser på hvordan du skaber en balance i de forhold.

Livsdesign
Eventyr kerne

Jeg hjælper dig også med at blive helt skarp på, hvilke elementer du gerne vil tilføre dit liv, for at du opnår mere glæde og kærlighed eller hvad der nu er vigtigt for dig. Jeg hjælper dig til at finde dine vigtigste værdier og prioritere dem. 

Og så hjælper jeg dig med at lave en plan for hvordan du kommer i mål!

Så ønsker du redskaber til at designe det liv du går og drømmer om? Vil du gerne arbejde med at finde den bedste udgave af dig selv? Vil du gerne stoppe med at være mellemfornøjet og istedet være den bedste udgave af dig selv?

Det jo dit ansvar og ingen andres…

ER DU I TVIVL OM DU HAR BRUG FOR MIN HJÆLP JA SÅ HAR DU BRUG FOR DEN!

Så kom med på forløbet.

Vi skal arbejde med:

  • Opdag dig selv og smid din maske
  • Du lærer at elske dig selv på godt og ondt
  • Bliv klogere på dig selv – hvorfor nogle mennesker trigger dig og andre ikke.
  • Du finder ud af hvilken rollemodel du og andre er
  • Kerneværdier så du ikke kommer i konflikt med dit indre
  • Du skaber mere energi og overskud i hverdagen

 Igennem forløbet kan jeg lære dig at:• Slippe tanker og stress på en naturlig måde• Ændre dine gamle vaner, mønstre og overbevisninger til nye kærlige tanker• Få et mere stress frit liv med balance imellem arbejde og det nære familieliv• Finde ind til din indre glæde og kærlighed• Mærke hvad der er rigtig for dig• Se dit liv oppefra• Og meget mere men med dig i centrum Via coaching redskaber lære du at flytte fokus og du kommer til at se nye muligheder og får bundærlig feedback på din udfordring. Forløbet starter op igen i foråret 2024. Vil du sikre dig en plads på det eftertragtede forløb så send en mail til info@happylifestyle.dk så er du den første der hører når forløbet frigives til salg. 
Klinikken er rigtig hyggelig og lækker indrettet. Grethe er super sød, lyttende i sin tilgang, meget empatisk og hun har en virkelig god evne til at tune sig ind på hvor skoen virkelig trykker. Hun er enorm varm, ærlig, imødekommende og formåede at skabe et tillidsrum fra første gang jeg var hos hende. Og ikke mindst er Grethe virkelig dygtig til på en yderst professionel måde at skubbe mig videre så jeg kun havde brug for 3 samtaler hos hende. Så de bedste anbefalinger til Grethe
LarsStress coach