◦ Happy Lifestyle Blog ◦ Happy Lifestyle blog ◦ Happy Lifestyle Blog◦ Happy Lifestyle Blog ◦ Happy Lifestyle blod

Kan man få sundhed på flasker?

Det korte svar er JA. Vil du vide mere så læs videre på siden så fortæller jeg dig hvordan.

sundhed

Den anden dag skrev jeg et indlæg på min facebookside omkring avocado og en nyhed her i firmaet. Det vil jeg da lige dele med dig også.

“Elsker du også AVOCADO - Sundhedsinfo

Så glæd dig over, at dens myriade af sunde næringsstoffer er med til at BESKYTTE MOD BLODPROPPER.
 
En tåbelig kostmyte er ellers, at avocado nærmest er en forbudt frugt med sine 300 kcal og 20-30 gram fedt.
Men fedt er altså især enkeltumættet OMEGA-9, som du kender fra olivenolie, der sænker kolesterol og beskytter mod blodpropper.
 
PLANTESTEROLER i avocado gør det sværere for kroppen at optage madens kolesterol. Du får også antiinflammatorisk OMEGA-3 samt vitamin C, E og K, kalium og magnesium for blodtrykket, lutein for øjnene, og det vigtige B-vitamin folinsyre. Sundhed i højeste grad 
 
I en anden boldgade tyder noget på, at avocado øger beskyttelsen mod type 2-diabetes, samt lindrer smerterne ved slidgigt i knæet.
 
I den forbindelse kan jeg også fortælle, at jeg har indgået et samarbejde med et norsk firma, omkring omega 3 fiskeolie hvor alle produkterne er gennemtestet og dokumenteret samt naturlig og bæredygtig produceret.
 
Vi er helt inde at tale om sundhed på celleniveau, som er byggestenene for hele kroppen fysisk såvel som psykisk. Der er tale om Omega-3, Collagen, K2+D3 vitamin samt en Energy Booster(med Magnesium, C-vitamin m.fl.).
 
Hvad er det så jeg er begyndt at sælge til mine kunder?
 
Jeg sælger fiskeolie med smag.. Men ikke én hvilken som helst fiskeolie…
 
Der er tale om en helt dugfrisk fiskeolie med dette mener jeg, at den er lavet af torsk fanget i Barentshavet nord for Norge, hvor bl.a. samtlige fiskekvoter mm. er overholdt.
 
Fra fisken er fanget til den er på flaske, går der max 6 timer. Fisken er en koldtvandsfisk, og derved har den et højt indhold af DHA, hvilket er rigtig godt for dit kredsløb og dit hjerte samt hjerne- og nervesystem.
 
Hvad kan fiskeolien egentlig ifølge Læge Jerk Langer?
 
“Omega-3 antages at nedsætte risikoen for eller lindre mange sygdomme, især dem der involverer inflammation (betændelse og irritation). Det gælder bl.a. åreforkalkning, blodprop, kræft, diabetes, demens, depression, gigt, astma, psoriasis, eksem, og tarmbetændelse. Omega-3 er med til at lindre smerter, sænke blodtrykket samt reducere blodets fedtindhold. Omega-3 fedtsyren DHA udgør 20 procent af hjernens fedtstoffer og er vigtig både for hjernens opbygning og funktion, herunder for humør og hukommelse.”
 
Jeg hørte Jerk Langer sige, at for at dække dit daglige omega 3 behov på 2500 mg skal du spise 4-5 kapsler fiskeolie hver dag… Med denne olie skal du blot have 1 spsk…
 
Du kan inden du starter op på olien få testet om din krop mangler omega 3 / 6. Du kan nemlig få målt dit omega 3 / omega 6 niveau i blodet.
Din omega 3 / omega 6 balance er en fremragende indikator for dit inflammations niveau i kroppen.
 
Fiskeolien er flydende, da den er så frisk, at den slet ikke smager af fisk (det må fiskeolie nemlig ikke), og enormt indholdsrig på omega 3 (DHA/EPA).
 
Det er nemlig sådan, at 9 ud af 10 mangler omega 3 på trods af, at de tager fiskeolie i kapsler…
 
Omega 3 gavner bl.a.
  • Dit hjerte
  • Din hjerne
  • Dit syn
  • Dit immunforsvar
  • Dit blodtryk og triglyceridniveauet i dit blod
  • Din muskelfunktion
  • Desuden er produktet tilsat vitamin D3, som gavner dine muskler, immunforsvar, blod og skelet
Vil du høre mere om produkterne så send mig en mail på info@happylifestyle.dk, så sender jeg dig mere info eller hop ind på min side om kosttilskud HER så finder du mere info.