Blog

grethe
◦ Tanker ◦ Hverdagen ◦ Livet ◦ videnskab ◦ Forskning

Sukker og Omega-3: Nøglen til Sundhed og Inflammationsbekæmpelse

Ny forskning fra Rigshospitalets Forskerpark i Glostrup og Københavns Universitet kaster lys over en overraskende forbindelse mellem sukker og inflammatoriske sygdomme. Den videnskabelige artikel har afsløret, hvordan sukker spiller en afgørende rolle i udviklingen af lidelser som diabetes, gigt og hjerte-kar-sygdomme ved at påvirke immunforsvaret og cellernes funktion.

sukker

Bag Om Forskningen: Sukker og Immunforsvaret

Forskerne har forsket i, hvordan forhøjet blodsukker påvirker de inflammatoriske processer i kroppen ved at gå helt tæt på de celler i i kroppen, der dækker indersiden af vores blodkar og fungerer som en vigtig barriere mellem blodet og kroppens organer. Cellerne hedder endothelceller og kontrollerer den vitale trafik af væske, salte, næringsstoffer og celler fra immunsystemet til og fra organerne.

Resultaterne afslører, at kostvaner med højt sukkerindhold øger risikoen for inflammatoriske sygdomme, der påvirker blodkar og immunsystemet negativt.

Motion og Sukkerkontrol: Sammenhængen

Det er vigtigt at bemærke, at motion spiller en afgørende rolle i at reducere risikoen for disse sygdomme og i at hjælpe kroppen med at regulere blodsukkerniveauer. Når du dyrker motion, virker insulinet bedre, og du kan hurtigere optage sukker i musklerne. Samtidig bliver du bedre til at lagre og forbrænde fedt. 

Men hvad nu hvis du ønsker at tage kontrol over inflammationen og forberede din krop?

Omega-3: Den Manglende Brik til Sundhed

Her kommer omega-3 ind i billedet. Ifølge undersøgelser mangler 9 ud af 10 mennesker omega-3 i deres kost. Sundhedsstyrelsen anbefaler at spise fed fisk mindst fire gange om ugen, svarende til mindst 1000 mg om dagen men hånden på hjertet spiser du fed fisk 4 gange om ugen? –  det gør jeg ikke. Gør du?

Ved at tage et 100% naturlig og godt omega 3 tilskud i den rette mængde kan du både forberede kroppen på at kvitte sukkeret men du kan også vinke farvel til inflammation i kroppen.

Mangel på omega-3 skader cellestrukturens nerveceller og afbryder neurotransmissionen i områder af hjernen, der har betydning for følelse, glæde og tilfredshed. Disse områder er af afgørende betydning for belønnings- og beslutningstagning, og er meget vigtige for udviklingen af afhængighed og den manglende evne til at stoppe med at indtage sukker

Omega-3-mangel gør det ganske enkelt sværere for din krop, at modstå trangen til sukker.

Tidligere undersøgelser har vist, at en ubalance i omega-3 også er relateret til vores mentale helbred, depression og evnen til at håndtere pres og stress..

Hvilket Er Det Rigtige Omega-3-Produkt?

Det svar kan jeg ikke give dig men jeg kan fortælle dig lidt om omega-3 da jeg selv er ambassadør for et norsk firma der sælger testbaseret kosttilskud bla omega 3.
Som certificeret kostvejleder og sundhedscoach har jeg nørdet i en del i sunde fedtsyre, omega 3 mm og fundet ud af at mange af de fiskeolier du finder på butikshylderne vil jeg ikke lægge navn til!
Grunden til det kan du finde ud af ved at klippe en kapsel med fiskeolie over og lugt til den!
Det stinker mildest talt og det fylder du kroppen med! Det skal min krop ikke fyldes med.
Så har vi den flydende tran: Tran er lever – dvs du spiser fiskens affaldsstoffer.

Det du skal være obs på når du vælger dit produkt er:

  • DHA og EPA tilsammen skal være min være 1000 mg hvor af DHA skal have den største andel. Men som sukkerafhængig eller inflammationsramt skal du min have 2400 mg omega 3 om dagen for at have en virkning.
  • Er DHA størst stammer olien fra koldvandsfisk som er den sundeste idet den styrker hjernen
  • Er det EPA der er størst stammer fisken fra varmvands fisk (langt det fleste på hylderne er med højest EPA vær obs på det)
  • Vælg altid en fiskeolie der angiver Totox værdier. Produktet jeg anbefaler er på 4-6 alt efter produktionsparti.

Hvordan Kommer Du i Gang?

 Vil du vide om du i det hele taget har brug for at tage omega 3 (fiskeolie) kan jeg hjælpe dig med at teste dit omega-3-niveau i blodet og vejlede dig om det rette kosttilskud.

Jeg kommer gerne ud og fortæller om sundhed og tester for omega 3 niveau i blodet hvis du samler nogle stykker.
Det selvfølgelig gratis og helt uforpligtende..

MEN for at du får produkterne billigst (helt ned fra 69 kr) så skal du igennem mig for så fortæller jeg dig hvordan du kan strikke din sundhed sammen.

Husk, at din sundhed er en prioritet, og du kan tage kontrol over dit helbred ved at træffe de rigtige valg. Start i dag og invester i din fremtidige sundhed.

Hvorfor er omega 3 vigtigt?

Alle har brug for omega-3

Produktkatelog

Kontakt mig ved spørgsmål
Mail: info@happylifestyle.dk
Telefon 42 83 30 89

EQ nummer (skal du bruge hvis du vælger at bestille udenom mig – det anbefaler jeg ikke fordi jeg kan hjælpe dig til at få produkter for kun 69 kr)  51005988

Vil du læse om omega 3 og rygning læs HER