Rygetrang og omega 3 et makkerpar der hænger godt sammen
◦ Hverdagen ◦ Livet ◦ Sundhed ◦ Forskning ◦ videnskab

Omega 3:

Den Overraskende Hjælper til et Røgfrit Liv

omega 3 rygetrang

At bekæmpe rygetrang og gennemføre et vellykket rygestop kan være en udfordrende rejse. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at der er en allieret i kampen mod rygetrang, og den kommer fra det dybe blå hav? Omega-3, en form for fedtsyre, der findes i fiskeolie, har vist sig at være en overraskende hjælp til at overvinde nikotinafhængighed.

Omega 3 og Rygestop: En Videnskabelig Forbindelse

Undersøgelser udført af eksperter som Dr. Sharon Rabinovitz Shenkar ved University of Haifa’s kriminologi-afdeling og psykofarmakologi laboratorium ved Bar-Ilan har afsløret den utrolige forbindelse mellem omega-3 og rygestop. Selvom rygning er kendt for at forårsage hjerteproblemer, skader på immunsystemet, og øger kræftrisikoen, viser forskningen, at det også reducerer niveauet af essentielle fedtsyrer i hjernen, især omega-3.

Omega-3-mangel kan skade nerveceller og påvirke neurotransmissionen i hjernen, hvilket er afgørende for følelser, glæde og tilfredshed. Disse områder spiller en central rolle i belønnings- og beslutningsprocesser og er ofte involveret i afhængighed og manglende evne til at stoppe med at ryge.

Omega 3 - Hjælp til Abstinenser:

I en undersøgelse deltog 48 rygere, der fik omega-3-kosttilskud i 30 dage, mens de fortsatte med at ryge som normalt. Resultaterne var overraskende – deltagerne, der tog omega-3, reducerede deres cigaretforbrug med gennemsnitligt to om dagen (en nedgang på 11%), og deres abstinenser var mindre intense end hos placebogruppen.

Hvilket omega 3 produkt?

Det svar kan jeg ikke give dig men jeg kan fortælle dig lidt om omega-3 da jeg selv er ambassadør for et norsk firma der sælger testbaseret kosttilskud bla omega 3.
Som certificeret kostvejleder og sundhedscoach har jeg nørdet i en del i sunde fedtsyre, omega 3 mm og fundet ud af at mange af de fiskeolier du finder på butikshylderne vil jeg ikke lægge navn til!
Grunden til det kan du finde ud af ved at klippe en kapsel med fiskeolie over og lugt til den!
Det stinker mildest talt og det fylder du kroppen med! Det skal min krop ikke fyldes med.
Så har vi den flydende tran: Tran er lever – dvs du spiser fiskens affaldsstoffer.

Det du skal være obs på når du vælger dit produkt er:

 

    • DHA og EPA tilsammen skal være min være 1000 mg hvor af DHA skal have den største andel.

    • Er DHA størst stammer olien fra koldvandsfisk som er den sundeste idet den styrker hjernen

    • Er det EPA der er størst stammer fisken fra varmvands fisk (langt det fleste på hylderne er med højest EPA vær obs på det)

    • Vælg altid en fiskeolie der angiver Totox værdier. Produktet jeg anbefaler er på 4-6 alt efter produktionsparti.

Jeg indsætter nogle dokumenter på produktet jeg anbefaler og har du så lyst til at høre mere om produkterne så giv mig et kald eller send en mail.

Jeg kommer gerne ud og fortæller om sundhed og tester for omega 3 niveau i blodet hvis du samler nogle stykker. Det selvfølgelig gratis og helt uforpligtende..

MEN for at du får produkterne billigst (helt ned fra 69 kr) så skal du igennem mig for så fortæller jeg dig hvordan du kan strikke din sundhed sammen.

Alt om olien jeg anbefaler

Hvorfor er omega-3 vigtigt

Alle har brug for omega-3

Produktkatelog

Kontakt mig ved spørgsmål
Mail: info@happylifestyle.dk
Telefon 42 83 30 89

EQ nummer (skal du bruge hvis du vælger at bestille udenom mig – det anbefaler jeg ikke fordi jeg kan hjælpe dig til at få produkter for kun 69 kr)  51005988

Vidste du at omega-3 også har indflydelse på din sukkertrang? Hvis ikke læs HER