HAPPY LIFESTYLE

Vejen til et sundere liv

rygestop https://happylifestyle.dk/rygestop/

Rygestop behandlinger

Er du klar til at give afkald på dine cigaretter med et permanent rygestop? og søger du en 100 % naturlig løsning, uden medicin og andre tilsætningsstoffer?
Akupunktur er et effektivt middel til rygestop på kun 1 behandling.
Skulle du af en eller anden årsag ryge efter 1 behandling giver jeg dig nr 2 uden beregning uden at stille spørgsmålstegn ved det.

Hvad gør akupunktur?

Akupunktur er en populær, enkel og effektiv metode til at få hjælp til at holde op med at ryge og mindske abstinenserne.
Den er så effektiv at hos 80 % er 1 behandling nok men høre du til de sidste 20 % giver jeg dig næste behandling indenfor 3 måneder uden beregning.

Nogle rygere ved fra tidligere forsøg på at blive røgfri, at de fx bliver melankolske, sure og aggressive under rygestop eller endda direkte depressive. Det er symptomer vi behandler dig for samtidig med rygestoppet, så det mindsker ubehaget for dig

Akupunktur undertrykker rygetrangen og mindsker dine abstinenser, så du bliver mindre irritabel, ikke mister koncentrationen og undgår angst og hovedpine.
I bonus får du bedre kondi, din hud vil blive pænere og fastere, og fuger og rynker mindskes, især omkring munden.

gevinsten ved et rygestop er stor.

rygestop gevinster www.rygestop.dk

Hvad koster det?

Pris pr person 800,- kr

Pris pr person ved 2 personer eller flere 600,- kr

Ved hjemmebehandling tillægges kørselsgebyr på:
0-25 km 50 kr pr behandling.
25-50 km 100,- kr
50-100 km 150,- kr

Vil du høre mere, er du velkommen til enten at ringe på tlf. 42 83 30 89, eller sende en mail til info@happylifestyle.dk.
Så vender jeg tilbage, så snart jeg kan.

Du skal selv medbring 1 lagen

FQA

Hvordan foregår det?

Jeg sætter 6 små nåle i hvert øre, der med sin virkning sørger for at erstatte nikotinens effekt. Disse sidder i mindst 14 dage og kan ikke mærkes. Nålene giver et godt resultat, da de sørger for, at der konstant gives signaler til kroppen.

Det er vigtigt at du er motiveret, når du skal stoppe med at ryge.
Jeg kan hjælpe dig af med rygestop abstinenserne og fjerne trangen til nikotin men vanen er en faktor, man ikke må glemme. Mod vanen hjælper nålene ikke.

Hvad nu hvis jeg har brug for støtte?

Har du brug for mentalt støtte og råd efter nålene er sat i eller vil du gå med livrem og seler så tilbyder jeg rygestopsabonnement hvor du for kun 99 kr i mrd har min hjælp helt til du er røgfri og skulle du falde i efter de 3 mrd garanti jeg giver sætter jeg også nye nåle i uden beregning.
Eneste krav er du tegner abonnementet sammen med rygestoppet og du kan selvfølgelig stoppe når som helt du vil.

Hvor mange behandlinger skal der til et rygestop?

Jeg påstår at jeg med kun en behandling kan få dig til at stoppe med at ryge. Gør du ikke det så giver jeg dig nr 2 behandling gratis indenfor 3 mrd.
Så sikker er jeg på at jeg kan hjælpe dig til at opnå fordelene ved et rygestop.

GODE RÅD FØR RYGESTOP!

 • Vær afklaret
 • Planlæg gerne dit rygestop, så det falder på en fridag.
 • 2-3 uger inden dit stop kan du evt nedsætte dit cigaretforbrug ved:
  1. ikke at ryge i andres selskab
  2. ikke at lave noget, mens du ryger, dvs ikke læse eller tale i telefon osv. Dette gør, at du reelt kun ryger det, du har behov for.
 • Skriv fordelene ved at stoppe med at ryge ned. Formuler en positiv sætning, du kan bruge i den svære tid. En sætning, du kan tage frem, der minder dig om dit mål og vigtigheden af det projekt, du er i gang med.

GODE RÅD UNDER RYGESTOP!

 • Tag din familie med i projektet. Forkæl dig selv og dine nærmeste som belønning for dit gode projekt.
 • Husk at trangen til at ryge kun varer 2-4 minutter ad gangen.
 • Afled din opmærksomhed, hvis trangen trænger sig på.
 • Du kan aflede opmærksomheden med vasketøj, rengøring eller du kan købe en akupressurring til 25 kr hos mig der stimulere nålenes effekt når du kører den op og ned ad dine fingre