Podcast - Røgen, passionen, rejsen - Grethe Smedegaard - Spirituel Business & Mindset Mentor
podcast

Podcast – Røgen, passionen, rejsen

I dagens afsnit deler Grethe Smedegaard hendes personlige rejse med rygestop, hvordan hun blev ryger efter tabet af sin mor og beskriver også, hvordan hun stoppede under sin graviditet og senere, da hendes datter blev syg.

Grethe deler ikke kun sin egen kamp med rygestop, men hun beretter også om sin interesse for at hjælpe andre med at stoppe gennem sin virksomhed, Happy Lifestyle. Hun har udviklet sin egen behandlingsmetode, “AkuHealing,” der kombinerer akupunktur, hypnose, healing og andre teknikker.

Hun deler historier om kunder, herunder en ældre dame ved navn Grete, der var hårdt ramt af KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom), og hvordan behandlingen hjalp hende med at genoprette livskvaliteten. Grethe fokuserer på skræddersyede løsninger og understreger vigtigheden af motivation og klarhed i rygestopprocessen.

Lyt med for at blive klogere på passionen og rejsen bag rygestop, tabet af nære venner og hvordan du bliver motiveret for at kvitte tobakken.

Har du noget på hjertet et spørgsmål, emne eller kommentar ja så send det på gs@grethesmedegaard.dk 👉Instagram: ⁠business_grethe

👉Facebook: ⁠HappyLifestyleCoach

👉Hjemmeside: ⁠www.happylifestyle.dk⁠

👉Email: ⁠info@happylifestyle.dk⁠

Podcastproduktionen

Podcastafsnittet er tilrettelagt, indtalt og produceret af Grethe Smedegaard

Afsnittet er en del af podcastserien “Hjertevarm Sundhed”, er din guide til et liv fyldt med sundhed, nærvær og positiv forandring

Du kan læse mere på ⁠www.happylifestyle.dk⁠

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Grethe Smedegaard 🙂

👉 Mobil: 42833089

👉 Email: info@happylifestyle.dk

Coverbilled: Fotograf Hanne Aarup – H Foto