podcast

Podcast – Grethe Smedegaard – Bag facaden

Grethe Smedegaard – Bag facaden

🎙️💖 Bag ethvert projekt er der en historie, og i dette første afsnit af “Hjertevarm Sundhed” inviterer jeg dig til at udforske historien om kvinden bag mikrofonen: mig, Grethe Smedegaard.

I “Grethe Smedegaard bag facaden” fĂĄr du et indblik i min rejse gennem livet, de op- og nedture, der formede min tilgang til sundhed og mindset. Jeg deler mine erfaringer, mine sejre og mine udfordringer ærligt og ĂĄbent, alt sammen for at skabe forbindelse og skabe et rum for ægte, hjertevarm sundhedsdialog.

Tag med pĂĄ denne personlige rejse, hvor jeg ĂĄbner op og viser mit hjerte og min passion bag “Hjertevarm Sundhed”. Jeg glæder mig til at have dig med pĂĄ denne smukke rejse gennem livets nuancer. 🌟💬

#PodcastDebut #HjertevarmSundhed #GretheBagFacaden