Life & Business Coach Grethe Smedegaard

happy lifestyle

Om mig

Hej!

Det er mig der er Grethe Smedegaard - Din hjertevarme mentor og allierede partner i det tekniske og får dig til at shine og stå stærkt i dig selv,

(og din hjertebusiness)

Min mission

Jeg brænder for at støtte dig som er selvstændig i at stå stærkt i dig selv og overvinde de hindringer, der kan forhindre dig i at forfølge din lidenskab og formål. Mit hjerte ligger i at hjælpe dig med at genopdage dine autentiske styrker og give dig tillid, så du kan træde ind i din virksomhed med klarhed, mod og dedikation. Jeg tror på, at når du er forankret i din egen autenticitet og indre styrke, kan du virkelig blomstre og realisere dit fulde potentiale. Lad mig være din partner på denne rejse mod at frigøre dit sande potentiale og bringe din passion til live.

Mine værdier

For at du ved hvem hende den altid glade bag firmaet er vil jeg gerne dele en del af mit privatliv med jer. Nemlig mine værdier.

Autencitet, ærlighed og hjertevarme er fundamentet i alt, hvad jeg gør. Jeg tror på styrken af ægte forbindelser og den kraft, det giver os til at skabe meningsfulde forhold, både personligt og professionelt. Min familie er min grundpille, og nærvær i øjeblikket er mit mantra. Tillid og troen på det bedste i andre er mit kompas gennem livets rejse. Lad os sammen skabe et rum fyldt med kærlighed, tillid og vækst. Velkommen til min verden, hvor autenticitet og hjertevarme er nøglen til at skabe livets magi.”

om

Min iværksætterrejse

Min iværksætterhistorie startede ikke som en åbenlys vej. Drømmen om at blive selvstændig har altid været der, men hver gang jeg overvejede det, blev jeg mødt af janteloven og tvivlen. Det ændrede sig, da jeg blev single og gik på en dyb indre rejse. Jeg sagde til mig selv: “Ingen skal fortælle mig, hvad jeg kan og ikke kan – det er mit liv.” Så tog jeg en kostvejlederuddannelse og åbnede Happy Lifestyle den 1. januar 2021. Navnet kom fra min kloge datter, der sagde: “Det er sådan, du lever.” Og sådan blev det.

Men det viste sig, at det at starte virksomhed ikke var en let opgave. Jeg opdagede hurtigt min styrke i det tekniske og hjalp også mange selvstændige med udfordringer, der tog mig en time, men som de brugte dage på. Når hjælpen så skulle den anden vej ja så var det som om de glemte jeg havde hjulpet dem.
Jeg har mødt modgang, forargede blikke, janteloven og jeg har kravlet op af bakker, nydt succesen på toppen for derefter at kure helt ned igen. Men jeg har aldrig fortrudt et sekund at jeg blev selvstændig. Jeg ELSKER at være selvstændig og at se folk shine efter forløb hos mig.

Jeg har i den grad været vidt omkring. Jeg har dækket alt fra kostvejledning til coaching og rygestop (som jeg stadig gør lidt i og er pissegod til). Jeg troede på samarbejdspartnere, for så at blive brændt af men det gjorde at jeg indså, at jeg selv kan gå vejen. Idag har jeg nogle samarbejdspartnere men det er mig der vælger dem jeg ved at jeg kan stå 110 % indenfor og som gavner dig til at få endnu mere succes.
I 2024 besluttede jeg mig for at starte en podcastkanal, hvor jeg hver måned taler om det, vi ikke taler om, og opfordrer alle til at bidrage med input. Jeg laver nu forløb om forår for private og om efteråret for selvstændige. Begge handler om at stå stærkt i sig selv og i livet og finde de mennesker, der spiller en positiv rolle i at du kan shine.

Dette var min ultrakorte iværksætterrejse, og det er derfor, jeg kan hjælpe dig. Der er ingen grund til, at du skal sidde fast i de dale, jeg har været i, eller skal bestige de bjerge, jeg har klatret uden held. Lad mig guide dig på din rejse mod en lysere fremtid.