fbpx
HappyLifestyle

Negle bidning rammer os alle

Negle bidning rammer os alle

VELKOMMEN HOS

GRETHE SMEDEGAARD

KROP & VELVÆRE SPECIALIST

Kender du det med du er så nervøs at du tyr til negle bidning?

Bare rolig du er ikke den eneste der bider negle op til eksamen, pga. stress eller nervøsitet før en date.

Med snak i øjenhøjde tager vi fat i lige netop de snakke om eksamen, dates, stress og vi kan tage fat i din negle bidning når livet er svært.

Snak i øjenhøjde er for dig der er imellem 13 og 30 år og hvor du bliver mødt i øjenhøjde med dig og din udfordring i centrum.

Er du 30+ hjælper jeg dig selvfølgelig også. Vi kan ikke have du bliver ramt af negle bidning også. Du finder mit tilbud til dig på siden her

Der er ingen der forstår dig

Der er ingen der forstår dig

Sætningen “Du ikke min mor” lød igennem lokalet efter den 14-årige dreng havde fået besked på at lade være med at kaste med maden! Med et drejede jeg om på hælene, kikkede ham i øjnene og sagde med største kærlighed i stemmen “Næ men når du er her, er det mig der bestemmer” Fra den dag fik vi en gensidig respekt med plads til snak, grin og alvor. Fra at være hende den irriterende blev jeg nu hende man kan snakke tanker, følelser med og dele glæder og sorger med. Fra det øjeblik vidste jeg bare det her er mit kald at hjælpe unge mennesker med alt det de ikke har lært om livet hjemme eller alt det de ikke gider høre forældre for tusind gang sige.

“Snak i øjenhøjde” er mit hjertebarn jeg virkelig brænder for. Det er her jeg får lov at hjælpe masser af unge mænd og piger til at finde sig selv og finde modet til at sige fra i en verden hvor man er dømt ude hvis man falder udenfor normen.

Jeg er selv vokset op med mobning og ikke bare den kærlige mobning men mobning med øretæver, chikane hjemme og med lærere der intet gjorde.

Jeg er selv vokset op og måtte lære livet på den hårde måde med skilsmisser, endefulde og mistet min mor meget tidligt så jeg ved godt lidt om indenfor hjemmets 4 vægge

Og jeg er også vokset op med at få at vide jeg ikke duede til noget, jeg ikke kunne noget og jeg var en møgunge og alligevel har jeg ikke givet op eller ladet det styre mit liv.

Mit voksenliv var i mange år præget af ingen troede jeg kunne noget, alting måtte jeg selv finde ud af og da jeg blev mor, havde jeg ingen der fortalte mig hvad man gjorde. Så jeg ved godt hvor nemt det er at ty til negle bidning når livet er svært

Grethe NLP coach

Få svar på dine spørgsmål – ring eller skriv til Grethe

Hvad får du ved mig?

Hvad får du ved mig?

  • Ærlighed hele vejen igennem
  • Simple redskaber der sender dig videre
  • Glimt i øjet når de svære ting skal sige
  • Ingen berøringsangst så du skyder bare løs
  • Tid er penge så mit mål er hurtigst muligt at få dig selvkørende. Oftest er du klar til at stå på egne ben efter 2-5 behandlinger.
  • Omsorg masser af omsorg og tydelighed – selvom jeg prikker de rigtige steder passer jeg på dig
  • Du får lov at få min livserfaring både om utroskab, kærester der ikke var søde ved mig og om hvordan du så finder og får ham eller hende der fortjener dig.
  • Livserfaring fra alle de områder jeg selv måtte gå igennem øretæverne inden jeg fandt en løsning

Så har du lyst til at snakke med en småtosset, nede på jorden coach så er jeg et godt bud.

45 min samtale 350,- kr
5 x 45 min samtale 1.500,- kr

Er jeg så også den rigtige for dig

Er jeg så også den rigtige for dig

At vælge den forkerte coach er ligesom at få et par sko på der er et par numre for små eller som min datter sagde engang at have en mor der køber for stor flyverdragt. Det kommer aldrig til at blive godt.

Du skal finde den rette kemi og en du føler er samme sted som dig så du har lyst til at arbejde med ham eller hende.

Derfor tilbyder jeg altid 15 min snak hvor du kan få en fornemmelse af mig og stille ind på om jeg er den rigtige for dig.

Så har du lyst til at finde ud af om jeg kan hjælpe lige netop dig så book en snak her så finder vi ud af det.

Veninders børn gav rejsen

Veninders børn gav rejsen

Den viden startede jeg i 1999 med at lære fra mig til veninders børn. 
De elskede ferie hos mig for der lavede vi mad sammen, spiste sammen og vi snakkede rigtig meget om deres liv set med børneøjne.  De lærte at man ikke kommer for sent i skole ved en af dem fik et vækkeur så hun selv kunne stå op, en fik lært man går i bad og tager rent tøj på og jeg kunne blive ved. 
Det bånd der blev knyttet dengang, er holdt ved selvom venskaberne med forældre ikke holdte. Det betyder vi sammen har været igennem cancer, stoffer, kost og vi har været igennem negle bidning sammen når eksamen, dates gav nervøsitet eller værst var da den enes mor åndede ud mens datter og jeg holdt i hånden. Den største smerte et barn kan gå igennem.

I dag er de spredt i hele landet, har det alle godt og de ringer eller skriver når verden ikke lige er som de har lært og sammen finder vi det der er rigtigt for dem.
Udover de 5 dejlige piger er der kommet flere unge mennesker til der som de selv siger det har brug for en rollemodel der ser dem hvor de er og som de er.

Derfor startede jeg “Snak i øjenhøjde” op fordi flere og flere unge mennesker har brug for en udefrakommende der er på deres banehalvdel.

Jeg elsker mit arbejde med jer unge mennesker fordi I er så livsbekræftende at arbejde med og fordi I suger min erfaring, råd, kærlige skub til jer og udvikler jer helt fantastisk

Via snakke flytter vi fokus fra det trælse til du kommer til at se nye muligheder og får bundærlig feedback på din udfordring. Og så griner vi rigtig meget i vores snakke fordi humor er den bedste medicin af alle.

I de snakke vi har sammen bruger vi de 5 sanser syn, lugt, høre, føle og smage fordi på den måde får vi løsnet op for alle energier, anspændtheder osv.

Uddannelser og Certificeringer

Uddannelser og Certificeringer

Sommer 2022
NLP Trainer

NLP master Skygge & Livsdesign

Certificeret Skyggevejleder
&
Livsdesigncoach

Certificeret Kostvejleder
&
Sundhedscoach

happystilen

Uddrag af erhvervserfaring

Sagsbehandler  Kommune

Frivillig projektleder i Red Barnet

Mentor 

Privat Socialrådgivning

KFUM Sociale Arbejde

Beredskab Fyn Ungdomskorps

Piccoline Cancer afdeling

Buschauffør

Mette holm

Supervisor i Kærlighed
– 
Supervisor i Mad & Følelser

Supervisor i Mind & Body

OPPE-Guide

sofia manning

Sofia´s Circle

DGI

Idræt Coach

Livsstilskonsulent

Naturtræner