Kvinden bag Happy Lifestyle

Lær kvinden, firmaet Happy Lifestyle og konceptet happystilen der bruges i firmaet bedre at kende.

Kvinden bag Happy Lifestyle ultra kort

Jeg hedder Grethe og født i 1975
Jeg arbejder som kostvejleder, coach, akupunktør og velværemassør
Jeg startede min virksomhed Happy Lifestyle op som hobbyvirksomhed i foråret 2020,
og sprang for alvor ud i 2021 med stor succes
Siden da har jeg udviklet min erfaring og kundegrundlag.
Jeg har hjulpet rigtig mange med rygestop
og mine populære online kostvejledning forløb.
Ligesom jeg hjælper firmaer til at få gladere medarbejdere
der spiser sundere og har mindre sygedage
Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med dig.
Vil du vide mere om mig så scoll ned.

kvinden bag stress coach https://happylifestyle.dk/coaching/

Hos Happy Lifestyle arbejder / inspirerer jeg MENNESKER OG FIRMAER til en sundere og sjovere hverdag.

Happy Lifestyle hjælper hovedsagelig mennesker der…

 • Ønsker at de var fri af overvægt og rygning
 • Længes efter at føle sig sundere både fysisk og mentalt
 • Kæmper med vaner og tobak
 • Vil spise sundere uden forbud
 • Vil mindske gigt og ledproblemer via kosten
 • Vil spise sig ud af rejsningsproblemer
 • Vil gøre op med livsstilssygdomme
 • Ønsker at stoppe med at dulme deres følelser
 • Ønsker hjælp til at skabe deres drømmeliv
 • Ønsker at gøre noget ved stress i parforholdet, arbejdslivet eller de krav du har til dig selv.

Her er mennesket i centrum uanset hvilken behandling jeg udføre.

Jeg er heldig at lære dem / inspirere dem til / træne dem i / give dem værktøjer til at vise dem hvordan de via en sund og simpelt måde giver slip på de ekstra kilo, kvitte stress, øge potensen, slippe livsstilssygdomme og mindske smerter eller hjælpe med rygestop på kun 1 behandling

Dermed opnår de succes til at nå det mål der giver dem mest værdi i livet.

KVINDEN BAG HAPPY LIFESTYLE PRIVAT

 • Navn – Grethe Smedegaard
 • Født i 1975
 • Mor til 1 pige
 • Bonusmoster til lige nu 6 stk 
 • Når jeg ikke har travlt med at arbejde på mine onlineforløb eller med at behandle klienter på klinikken.
  kan du fange mig på:
 • Vandreture i den danske natur 
 • Ude og udfordre mine kreative evner i naturen
 • Du kan møde mig til en fodbold eller håndboldkamp.
 • Bruge tid med min skønne familie og dejlige venner
 • Eller jeg har gang i at lære noget nyt.

Jeg er også på facebook både med Happy Lifestyle og min egen profil.
Jeg tager gerne imod nye følgere hvad enten det er på Happy Lifestyle eller min egen profil. Blot du ikke forventer vi skal til at skrive en masse for selvom jeg gerne vil lære mine klienter bedre at kende privat er tiden der ikke til det.

DOG svare jeg ALTID på arbejdsmæssige spørgsmål og dem må du stille ligeså mange du vil af.

fagligt https://happylifestyle.dk/om/
happystilen

“Happystilen” = Sund, Simpelt, Slip, Succes

Happystilen er et koncept der blev udviklet i 2020 efter at have taget en masse selvudviklingsuddannelser, coach, kost og jeg manglede noget der definerede hvem jeg er og hvad det er jeg kan der er så specielt og virksomt.

Konceptet handler kort om arbejdet med krop, sind og sjælen.
Den består af 4 S’er:
S – Sund
S – Simpelt
S – Slip
S – Succes

Konceptet anvender jeg i alle mine behandlinger for uanset om du er hos mig for et vægttab, rygestop eller coaching så er der noget mentalt i alt.
Når vi lære at leve det sunde, simple liv har vi sluppet fortiden og de ting der i nuet ikke er gode for os og dermed opnår vi succes i vores liv.

Det handler kort sagt om at du finder ud af hvad der er det rigtige for DIG og ikke din familie, naboer eller alle mulige andre. De må selv ud og gå den vej der er rigtig for DEM. Husk på at fordi en kcal tællingskur virker for din nabo er det jo ikke sikkert det er det der virker for dig. Eller hypnose virker for din bror men ikke sikker at det virker på dig. Vi mennesker er ikke ens og måske meget godt…

Først når du finder det der er det rigtige for dig der finder du hjem i dig selv og vil få den ro, slippe den overvægt, slippe de mennesker der ikke er gode for dig eller kvitte cigaretterne som du ønsker.
Alt andet er at dulme dine tanker, følelser i drama, mad, nikotin, stoffer, slik eller hvad det nu er du vælger at dulme med.
Det hjælper mit koncept med fordi vi arbejder dybt eller rettere DU arbejder dybt. Jeg levere bare værktøjerne til din værktøjskasse så du selv kan fremover.