fbpx

Japansk lifting er en ansigtsbehandling for mænd og kvinder der er ud over det sædvanlige.

Japansk lifting er en kombination af effektive teknikker som akupressur, ansigtsmassage, lymfedrænage, zoneterapi og bindevævsmassage.  

Behandlingen jeg udføre er inspirereret af Kobido massagen, som er en traditionel japansk behandling fra det 15-århundrede og som i dag er en professionel skønhedsbehandling

Behandlingen er værdsat af mange både mænd og kvinder, idet vores levevis i stigende grad betyder, at vi har behov for at forbedre hudens tilstand ikke mindst i ansigtet.

Japansk Lifting er særligt effektiv til at låse op for muskelspændinger og stimuler dine ansigtsnerver som forbedrer blodgennemstrømningen og giver dig derved en flot kulør og udstråling

  • Velvære og afslapning for krop og sjæl
  • Fornyet glød og udstråling
  • Opstramning af ansigtshuden
  • Formindskelse af rynker, linjer og hævelser i ansigter
  • Reducering af poser under øjnene
  • Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver
  • Udrensning af træt og uren hud
  • Reduktion af hovedpine, nakke- og kæbespændinger

Behandlingen er meget afstressende, og man kan ofte se resultat allerede efter 1. gang.

Det anbefales at få 6-10 behandlinger indenfor et forløb på 3 mdr for en mere varig effekt, og vedligeholdelse hver 8. uge efterfølgende.

Der behandles med lækker hybenrosekerneolie, Himalay salt sten, samt kan der tilvælges en opstrammende maske.

for 75 min

Vil du høre mere, er du velkommen til enten at ringe
på tlf. 42 83 30 89, eller sende en mail til info@happylifestyle.dk.
Så vender jeg tilbage, så snart jeg kan.

Du skal selv medbring 1 lagen og 2 store håndklæder

ansigtsbehandling mænd

Mere om japansk lifting

Vi spænder ubevidst hele tiden ansigtets muskler. Det forstærkes især når vi er stressede, nervøse, har smerter eller er anspændte.

De daglige spændinger har en tendens til at ”sætte sig fast” gennem et helt liv og kan blive til permanente rynker. Desuden nedsætter spændingerne blodgennemstrømningen i ansigtsmusklerne, og der kan opstå væskeophobninger.

De specielle massageteknikker jeg bruger hjælper til med at fjerne spændinger i ansigtsmusklerne, hvorved vævet løftes og glattes/opstrammes. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger.

Akupressurpunkterne jeg bruger har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet. Stimulering af de punkter åbner for  kroppens energibaner (meridianer) og har en lymfestimulerende og udrensende virkning.

Alle vores organer har reflekszoner i ansigtet og hver zone har forbindelse til et organ via nervesystemet og kroppens energibaner.
Så selvom det primært er ansigtets muskler og væv, der behandles, stimulerer lifting hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende, da behandlingen også påvirker organerne og kroppens egen evne til afbalancering af eventuelle ubalancer.

De forskellige hud- og vævsopstrammende teknikker har en styrkende og dybt afslappende virkning både fysisk og psykisk.