fbpx

Rejsningsproblemer/impotens er det tabu at tale om

Men mange mænd over 40 år rammes af rejsningsproblemer. Halvdelen af dem mister en stor del af livskvaliteten i den forbindelse. Det går ofte ud over parforholdet.
Læs mere her om impotens/rejsningsproblemer og hvad jeg kan hjælpe dig med.

impotens kost

Lad os som det første tage hvad er rejsningsproblemer?

Det korte svar ifølge wikipedia er:
Impotens eller erektil dysfunktion er manglende erektionsevne, så det ikke er muligt at gennemføre et samleje på tilfredsstillende vis.

Altså rejsningsproblemer, impotens eller erektil dysfunktion som alle 3 betyder det samme betyder altså sagt på godt dansk du kan ikke få eller holde rejsningen længe nok til at gennemføre et samleje på trods af du er seksuelt stimuleret.

Nogle mænd oplever problemer med at få penis stiv nok i det hele taget, mens andre oplever, at deres rejsning falder for hurtigt.
I begge situationer bliver samlejet utilfredsstillende for både dig og din partner
Det kan medføre stress, påvirke dit selvbillede og betyde, at du føler sig utilstrækkelig som sexpartner. Det i sig selv kan gøre rejsningen sværere.

Et skridt dybere

Lad os kigge lidt dybere ind i problemet og det jeg kan hjælpe dig med på siden her.

Jeg vil starte med at fortælle dig hvad det er jeg kan. Har du så lyst til at læse mere om hvorfor det virker ifølge eksperterne kan du læse videre.

Er du der hvor du tror på at jeg kan hjælpe dig er der 2 muligheder. Enten mine online forløb hvor du selv er kaptajnen igennem hele forløbet eller du kan booke en uforpligtende samtale med mig hvor vi taler om dig og skræddersyer forløbet præcis så du får det du har brug for.
Jeg tror nemlig ikke på mine klienter kan kommes i en kasse med låg og sættes på en hylde. Jeg tror på at hver enkelte mand har brug for det der virker for netop ham. Det er det jeg gør i mine individuelle forløb.

rejsningsproblemer/impotes
kost rejsningsproblemer

Hvorfor kan jeg hjælpe dig

For mig er impotens behandling noget jeg i en lang årrække har studeret, fulgt med i og fulgt med interesse. Hvorfor så det når jeg er kvinde tænker du måske… Men min bedste ven betroede mig en dag hans mest private problemer. Han led af rejsningsproblemer diabetes og var mega flov over det. Igennem mange år har jeg læst utallige bøger omkring kost, fødevarer og kosttilskud både fordi jeg syntes det er spændende hvad vores kost kan gøre for vores krop men også fordi jeg blev ret overvægtig selv. Så bøgerne blev fundet frem, forskningsresultater læst og der tegnede sig et tydeligt mønster.
Alt forskning både fra danske og udenlandske forskere og min egen forskning tydede på at nogle fødevarer er testosteron fremmende. Testosteron eller som englænderne siger testosterone er jo det mandlige kønshomon og forskerne havde fundet ud af at når du er ramt af rejsningsproblemer har du ofte lavt testosteron eller lider ligefrem af testosteron mangel. Dvs hvis vi testosteron booster dig så stiger dit testosternniveau. Så det handler om at finde en måde at boost testosterone på.

Det næste jeg satte mig og gjorde var at undersøge hvordan.
Jeg var omkring testosteron tilskud, testosteron piller, testosteron indsprøjtning og nåede frem til at alt det tilsætning til kroppen er ikke hvad jeg står for. Her går jeg ind for det naturlige, simple og at vi ved hvad vi putter i munden. Så testosteron kur blev maden.

Hvad er et forløb hos mig

Der findes fødevarer der er spækfyldt med testosteron og derved kan blive din impotens behandling.

Min nye viden afprøvede jeg på min ven og vi justerede den sammen til så effekten var til at føle på.

Fordi hans rejsningsproblem var livstilsbetinget virkede det og vil virke for dig også. 

Var det her mon blot et tilfælde? Jeg kontaktede nogle af landets førende sexologer og de bekræftede mig i at for nogen kan kosten være en impotens behandling for andre er rejsningsproblemer psykisk og for en lille del kræver rejsningsproblemer medicin eller kirurgi at behandle.

Er rejsningsproblemerne livsstilsbetinget kan jeg hjælpe dig.

Alle får en skræddersyet fødevarerliste med alle testosteronfremmende fødevarer. En liste der stadig udbygges jo flere fødevarer der dokumenteres er potensfremmende.

Derudover tilpasser vi de individuelle forløb dig så du får en kostplan og opskrifter tilpasset dig samt de øvelser der er gavnlige for dig.
Da alle forløb er individuel tilpasset kan jeg heller ikke sige hvor længe du har brug for eller bare give dig en pris. 

Det finder vi sammen ud af ved en afklaringssamtale som er obligatorisk ved de fysiske forløb. Her tilrettelægger vi forløbet så det virker for dig.

Har du lyst til at høre mere og er du ramt af impotens så book en tid til afklaringssamtale hos mig idag

rejsningsproblemer/impotes

FQA om rejsningsproblemer

Søg læge som det første

Problemer med rejsning kan også være det første tegn på at der er andre sygdomme på vej. F.eks åreforkalkning ,forhøjet blodtryk. diabetes, hormonforstyrrelser eller nervesygdomme.
Det er derfor vigtigt, at du går til læge som det første hvis du får problemer med rejsningen, efter penis tidligere har fungeret normalt.

Husk på lægen er vant til at håndtere den svære snak og vil tage dig seriøst. Så gør noget ved dine rejsningsproblemer inden det sætter sig og bliver psykisk 

Rejsningsproblemer alder

Der kan være flere forskellige årsager til, at du lider af impotens, og derfor er der også meget stor variation i, hvor gammel den enkelte er, når impotens opstår.
Der kan være både fysiske og psykiske faktorer, der spiller ind, du kan have været igennem et kræftforløb og nogle er bare mere tilbøjelig til at lide af impotens som ung, mens andre er det sygdomme der er årsag og som  der ofte kommer med alderen.

Men en ting er sikker:
Risikoen for impotens stiger med alderen.
En undersøgelse viser, at 30 % af mænd over 60 år lider af impotens, hvor kun 5-10 % af mænd omkring de 40 år lider af impotens.
Det kan skyldes, at de to største årsager til impotens er åreforkalkninger og nervesygdomme, som oftest opstår i en alder hvor man er over de 50. Impotens er altså en slags følgesygdom som man i nogle tilfælde kan få til at forsvinde, hvis den bagvedliggende sygdom bliver behandlet.

Unge rammes også hvorfor

Selvom det mest er mænd over 60 år, der bliver ramt af impotens, er det ikke helt unormalt af unge mænd også oplever udfordringer med rejsningen.
Ofte skyldes det en psykisk årsag, nemlig  præstationsangst, jalousi, usikkerhed, stress eller depression.
Eller det kan også skyldes, at den unge mand har drukket for meget alkohol, Det kan dog også være bagvedliggende sygdomme, som viser sig ved impotens. F.eks kan unge diabetikere opleve impotens i tyveårsalderen, fordi dårlig blodsukkerkontrol kan skade rejsningsevnen. Bliver problemet ved, er det derfor meget vigtigt at besøge sin læge for at finde årsagen og for at komme i den bedste behandling for impotensen.

Impotens og livsstil

Nu kommer den barske sandhed. For det er sådan at din livsstil også kan have en effekt på din evne til rejsning. Og et rygestop, mindre fed og saltholdig mad samt mere motion kan faktisk også hjælpe dig godt på vej..

Impotens og kost

Der findes veltilrettelagte undersøgelser, der viser, at mænd med rejsningsproblemer kan have gavn af kostændringer, hvor:

  • mængden af testosteron øges

  • det samlede fedtindhold i kosten reduceres til maksimum 30 procent

  • indholdet af sunde fedtsyrer (for eksempel fra fisk eller planteolier) og protein øges.

Der opnåes en særlig god effekt på rejsningsfunktionen, hvis kostændringerne kombineres med øget fysisk aktivitet for i form af løb, cykling, svømning eller vægttræning. Kombineres det med særlige øvelser for penis så øges effekten endnu mere.

Studier har vist, at forbedringer af rejsningsevnen begynder at kunne ses, allerede få måneder efter den nye livsstil er implementeret.
Dog vil det for de fleste tage 1-2 år, før man kan se den fulde effekt. Her kan evnen til både at opnå og vedligeholde rejsninger forbedres, og hårdheden af penis under rejsning kan øges

Impotens, kost og diabetes

Diabetes kan også være en af årsagerne til, at man oplever problemer med at få rejsning. En af følgevirkningerne ved diabetes er nerveskader, og her kan de nerver, der forsyner penis, miste deres funktion helt eller delvist. Hvis det sker, vil det gøre rejsningsproblemerne værre.

Har man både impotens og diabetes, er der også i høj grad mulighed for at begrænse problemerne via kostomlægning. Her har man nemlig overbevisende vist, at udviklingen af rejsningsproblemer er direkte relateret til høje blodsukkerniveauer over tid. Med løbende kontrol af, at blodsukkeret ikke bliver for højt, kan problemerne således minimeres. Det vil sige, at man ved justeringer i kosten, korrekt medicinsk behandling og daglig observation af ens blodsukker kan minimere udviklingen af rejsningsproblemer.

Impotens, åreforkalkning og overvægt

I tillæg til åreforkalkningen kan overvægt medføre fald i det mandlige kønshormon testosteron. Det sker, fordi fedtvæv er i stand til at omdanne testosteron til de kvindelige kønshormoner, østrogener. Faldet medfører nedsat seksuel lyst, og rejsningsfunktionen vil blive yderligere nedsat.

Impotens og alkohol

Der findes ikke håndfaste beviser på, at et stort forbrug af alkohol øger risikoen for problemer med rejsning. Dog mener de fleste eksperter, at et stort dagligt forbrug af alkohol vil medføre problemer med rejsning på lang sigt. Når mænd med et stort alkoholforbrug (mere end 14 genstande pr. uge) oplever problemer med at få rejsning, anbefales det derfor, at man sætter sit alkoholforbrug ned.

Livsstilsråd der kan forbedre din potens

Den bedste måde at undgå rejsningsproblemer er ved hele livet at:

  • motionere

  • passe på sin vægt

  • holde sig fra rygning

  • holde sig fra større mængder alkohol

Men selv når impotensen er opstået, er det ikke for sent at gøre noget, for livsstilsændringer kan stadig have en væsentlig positiv effekt.

Rejsningsproblemer ny partner

Uha den er mega svær.. For her møder du hende der har slået benene væk under dig og det er jo hele din mandlighed der er ramt så du går lidt som katten om den varme grød og ender med at sige nej tak til sex.

Bare rolig du er helt normal. Man ved fra undersøgelser, at en af de helt store årsager til, at mænd siger nej tak til sex, faktisk handler om, at de oplever problemer med rejsningen.

Det kan være, at det både er svært at få rejsning i starten og/eller, at den simpelthen svigter igennem samlejet.

Mange mænd oplever det som en falliterklæring og begynder at leve ud fra devisen om “hellere ingen sex end et nederlag”, og så har vi jo balladen.

Fordi det skaber en masse utryghed i parforholdet, og det er svært for mange kvinder at leve med den utryghed

Men hvad kan du så gøre….. Når man oplever et eller andet, som man synes er træls, så er der altid 3 ting du kan gøre:

1) Du kan arbejde med at ændre, hvad du tænker om situationen, så den ikke længere går dig på

2) Du kan forsøge at ændre situationen

3) Du kan fjerne dig fra situationen

Jeg vil faktisk anbefale dig det første.. Det er mega svært at tage den her samtale men du bliver nød til det hvis du vil hende….

Det er nemlig super vigtigt at få italesat problematikken på en god måde. Tag en snak med hende om det fortæl ærligt hvordan det står til. Vær nysgerrig på hvordan det påvirker hende, hvad hun tænker, føler og oplever omkring det, og fortæl også hvordan det påvirker dig, hvad du tænker, føler og oplever omkring det.

Er det svært? Ja, for helvede.

Det er EKSTREMT svært at tage den samtale, men spørgsmålet er, om du har et valg….

Seksualiteten og psyken er jo noget af det absolut sværeste, man overhovedet kan tale om, MEN, min erfaring er, at jo mere trænet man bliver i at tale om det, der er svært, jo nemmere bliver det OG jo hurtigere forsvinder problemerne faktisk.Ikke dermed at jeg siger din impotens forsvinder men I bliver gode til at tale om alt det der er svært i livet

Mange problematikker, ja det ligger faktisk undersøgelser, der viser, at op til 80% af alle problemer forsvinder, hvis vi bare sætter os ned og taler sammen  på en god måde, og får talt tingene ordentlig igennem

Det værste du kan gøre er at gå med det alene og blive mere og mere ked af det. Det må du ikke gøre. Tal med hende. Gør det lovligt at tale om svære ting i jeres dejlige parforhold. Uden anklager, blot med bekymring, empati og omsorg og med fokus på at få talt i dybden og derefter finde nogle konkrete handlemuligheder.

Og måske skal der flere samtaler til.

Og når du oplever rejsningen svigter i sengen, så sig/tænk pyt (og DET er også en træningssag), og hav fokus på det, der faktisk virker, nemlig kys, kram, nus og alt det andet intime, så kan man nemlig godt opleve, at rejsningen pludselig bliver aktuel igen 

Siden opdateres løbende og flere fakta tilføjes