Blog

Happy Lifestyle

• Happy Lifestyle •

Stedet

hvor eventyr & Drømme udleves

◦ Velvære med dig i centrum ◦ Velvære med dig i centrum ◦ Velvære med dig i centrum ◦ Velvære med dig i centrum ◦ Velvære med dig i centrum

Hvad

kan du få hjælp til

Her arbejdes altid med “Mennesket i centrum” og efter den effektive metode “happystilen” jeg grundlagde i 2020 som tager udgangspunkt i DIG og ikke din nabo.

Happy Lifestyle tilbyder professionel hjælp til rygestop, akupunktur, vægttab og B2B teambuilding

B2B aftaler finder du HER

Mit unikke rygestop program er designet til at hjælpe dig med at slippe af med din afhængighed og opnå en sundere livsstil. Jeg tilbyder en personlig tilgang til rygestop, der er skræddersyet til dine behov og mål. Vi vil arbejde sammen for at identificere dine udfordringer og udvikle en plan for at overvinde dem. Jeg vil også give dig værktøjer og teknikker til at hjælpe dig med at holde op med at ryge og opnå en sundere livsstil.

Jeg tilbyder også akupunkturbehandling, der kan hjælpe dig med at lindre smerter, reducere stress og forbedre din generelle sundhed. Min akupunkturbehandling er skræddersyet til dine individuelle behov og kan hjælpe med at forbedre dit humør, søvnkvalitet og energiniveau.

Endelig tilbyder jeg også vægttabscoaching, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål for vægttab og opnå en sundere livsstil. Vi vil arbejde sammen for at udvikle en plan, der passer til dine individuelle behov og mål. Vægttab kan foregå med akupunktur, kostplan, coaching eller alle 3 dele på en gang.

Kontakt mig i dag, og lad mig hjælpe dig med at opnå dine sundheds- og livsstilsmål. Sammen kan vi arbejde hen imod en sundere og lykkeligere fremtid.

Her arbejdes altid med “Mennesket i centrum” og efter den effektive metode Happystilen jeg grundlagde i 2020 som tager udgangspunkt i DIG og ikke din nabo.

Mine 1:1 samtaler tager altid udgangspunkt i dig og dit liv, da jeg ikke tror på man kan coache universalt men derimod at alle mennesker er unikke. Med min professionelle baggrund samt min egen personlige livserfaring, guides du med simple redskaber til at skabe dit fremtidige liv med fokus på optimisme samt et positivt mindset hvor du bliver mindet om, hvor fantastisk menneske du er.

Vægttab & afhængighed behandlinger er taget et niveau højere op hvor jeg kombinere skræddersyet behandlinger med bl.a. hypnose, individuelle skræddersyet kostplaner, så du få de individuelle redskaber til at slippe overvægt, trangen til søde sager, cigaretter, snus, alkohol eller hvad end du er afhængig af.

I alle mine behandlinger, samtaler og forløb er kodeordene at du får en rolig, nærværende og hjertevarm oplevelse hvor alt siges med ærlighed og glimt i øjet også de svære ting. Du vil med det samme føle at du er i centrum og blive mødt i øjenhøjde, der hvor du er i livet.

Går du herfra med alle sanser åbne og føler at du er noget særlig, så er min “mission completed”

Grethe Smedegaard