fbpx
HappyLifestyle

Guld ansigtsbehandling

Guld ansigtsbehandling

En guld ansigtsbehandling består af en forskellige række ting der alle har til formål at forkæle dig og din hud mest muligt.

VELKOMMEN HOS

GRETHE SMEDEGAARD

KROP & VELVÆRE SPECIALIST

Guld ansigtsbehandlinger den ultimative forkælelse af din hud

Guld ansigtsbehandlinger den ultimative forkælelse af din hud

Guld ansigtsbehandlinger hvor der ligges vægt på afslapning, velvære og den ultimative forkælelse af din hud.

Forkælelse og velvære

Forkælelse og velvære

I den 90 min lange behandling får du masser af forkælelse og wellness til krop og sjæl.

En luksus ansigtsbehandling hvor fokus er på dig og din hud og hvor du oplever en afslappet og effektiv behandling der bringer dig i den 7 himmel.

​Behandlingen starter med

  • En dobbelt afrensning af huden.
  • Herefter peeles huden med en tilpasset peeling der fjerner de døde hudceller derved, opnår huden sin friske udseende.
  • En lækker intensiv ansigtsmassage forkæler alle 97 muskler i ansigtet. ansigtsmassagen løsner og afspænder alle muskler så huden opnår en frisk glød og udstråling.
  • Derefter kommes en lækker dybderensende maske på der sidder 10 min.
  • Imens får du en lækker håndmassage hvor hænderne peeles og masseres inden de smøres ind i en lækker håndcreme.
  • Efter den påføres den unik sammensatte serum på huden
  • Efterfulgt af en ansigtscreme der passer til din hud.

Hvad koster det?

Hvad koster det?

Guld Ansigtsbehandling

1 behandling  80 min 599,- kr

Klippekort

5 X 60 min   2.800,- kr

BOOK DIN TUR TIL DEN 7 HIMMEL OG BLEV FORKÆLET

øjne kærlighed

Behandlingen udføres af Grethe Smedegaard der er uddannet i japansk lifting, ansigtspleje og luksus kundepleje.
Klinikken er medlem af dansk behandlerforbund der er din garanti for Grethe opfylder alle retningslinier og er forsikret

AFBUDS REGLER

Ændringer af booking kan ske via bookingsystemet, eller pr. sms.

Afbestilling eller ændring af tid skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt, ellers opkræves 100% af behandlingens pris.

Hvis du bliver forsinket til din aftalte tid, kan jeg blive nødt til at reducere behandlingstiden.

Udeblivelse fra aftalt tid registreres og der opkræves 100% af behandlingens pris.

Din mobil skal som udgangspunkt være på lydløs, når du opholder dig i klinikken.

Ansigtsmassage der slipper spændingshovedpinen

Ansigtsmassage der slipper spændingshovedpinen

Udover at det er utrolig afslappende og afstressende at få ansigtsmassage så hjælper ansigtsmassagen dig til at slippe spændingshovedpine, hovedpine, kæbespændinger, og det trætte udtryk ansigtet får af hverdagens stresspåvirkninger.

Alt ses i dit ansigt så når du tænker, bekymre dig, kniber øjnene sammen, skærer tænder, koncentrere dig længe eller du bare laver ansigtsmimikker opstår der spændinger i hele ansigtet.
Vi har 97 ansigtsmuskler i ansigtet og de arbejder på højtryk 24/7 og ofte arbejder de også på overarbejde.
Det vil sige når dine muskler arbejder på højtryk ophober der sig mælkesyre og affaldsstoffer der gør din hud, kommer til at se rynket og træt ud.

Med en guldansigtsbehandling får du frigivet alle dine affaldsstoffer og den ophobet mælkesyre så din hud igen kommer til at set dejlig frisk og ungdommelig ud med en lækker glød.

Guld ansigtsbehandling

Del 1 - massagen

Del 1 – massagen

Del 1 i din behandling er selve ansigtsmassagen der starter med et japansk velkomstritual der får dig helt ned i gear og åbner dine sanser så du er klar til at tage imod massagen.

Dernæst starter din lækre ansigtsmassage ved dine skuldre bliver masseret blidt så rykker massagen op på hals og nakke så du afslappes bedst muligt. 
Derefter arbejdes der opad i ansigtet til de 97 ansigtsmuskler der alle arbejdes grundigt igennem. Mens massagen står på, vil du mærke hvordan roen og afslappetheden breder sig både i kroppen men også i ansigtet. Du mærker hvordan den træthed du har følt i dit ansigt forsvinder.
Når din massage er færdige, vil dit ansigt se friskere ud og sorte rander under øjnene vil være kraftig formindsket.

Del 2 væk med Affaldsstofferne

Del 2 væk med Affaldsstofferne

En lækker guld ansigtsbehandling er en god metode til at afhjælpe alders tegn da den leder alle affaldsstofferne væk fra cellerne og ud i blodbanen så din hud fremstår lækker og med et frisk ungdommelig skær
Din blodcirkulation forbedres væsentlig via den japanske kobido massage der sender frisk ilt og næring til cellerne.
Samtidig aktiveres dit lymfesystem der spiller en stor rolle i udrensningen af kroppen hver dag. 

Dit ansigt fortæller altid hvordan du har det lige nu men det fortæller også hvis du har en periode med træthed, stress og bekymringer eller glæde og lykke men de glade spor gør os blot smukkere så de værd at dyrke.

Tank energi

Tank energi

I løbet af livet ændres din hudtype ikke, men alt efter hvad du udsætter din hud for ændres din hudtilstand. Vind, sol, kulde, stress, hormonforstyrrelser er eksempler på faktorer, som kan ændre din hudtilstand, så huden føles træt, stram, tør, fedtet eller uren

Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår og hvordan huden ældes, men fakta er alle mennesker får rynker og slappere hud med alderen.

Som årene går, ældes din hud. Huden bliver mindre elastisk og mere tør og der begynder at komme linjer og rynker i huden.

Nogle forandringer i huden skyldes din krops naturlige aldring. Andre sker på grund af ydre påvirkninger din hud udsættes for dagligt.

​Derfor er det vigtigt at pleje din hud med produkter der passer til din hud og så du opnår en mere spændstig hud med mindre dybe rynker og linjer. 

For at vedligeholde et godt resultat efter din behandling anbefales det at skabe og opretholde en god plejerutine hjemme med afrens, tonic og creme morgen og aften. En peeling en gang ugentligt og maske en gang ugentligt. 

Huden er ca. 28 dage om at forny sig så du må væbne dig med tålmodighed.

Det anbefales du regelmæssigt får tank energi fra en guld ansigtsbehandling da din huds sundhed og udseende forbedres og tidlig ældning udskydes, udbrud af urenheder eller acne stabiliseres, og en træt og grå hud får nyt liv.