Happy Lifestyle

Privatlivs- og cookiepolitik Generelt

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Vores online kurser ligger hos Thinkific og Terapeutbooking

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en B2B kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger —Stripe, Pensopay, Easypractice

–       dine køb —Thinkific, Woocommerce, Terapeutbooking

–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailChimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Cookies

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Guides til sletning af cookies

Slet cookies for Safari på din mac 

Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch

Slet cookies for Google Chrome på Android enheder

Slet cookies for Google Chrome på din computer

Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

Personoplysninger

Når du tilgår vores hjemmeside, registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som fører tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på support@happylifestyle.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan f.eks. være nyhedsbreve, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger såsom navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, hvis der er givet samtykke til dette.

Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontakt os på support@happylifestyle.dk 

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Happy Lifestyle

Rugårdsvej 109D

5000 Odense C

CVR: 41881208

Kontakt os på support@happylilfestyle.dk.

Læs handels- og abonnementsbetingelser her