fbpx

Ansigtsbehandlinger til mænd

Hvis du syntes ansigtsbehandlinger til mænd er knap så maskulin kan vi da bare kalde det “bilsyn af dit ansigt” eller “Servicetjek af ansigtet” for ligesom din bil har dit ansigt også brug for at blive forkælet og kræset om ligesom din bil har.

VELKOMMEN HOS

GRETHE SMEDEGAARD

NLP MASTER COACH | FREELANCE WEBKONSULENT | SKYGGEVEJLEDER | LIVSDESIGNER | KOSTVEJLEDER |

VELKOMMEN HOS

GRETHE SMEDEGAARD

NLP MASTER COACH | FREELANCE WEBKONSULENT | SKYGGEVEJLEDER | LIVSDESIGNER | KOSTVEJLEDER |

Du har også brug for ansigtsbehandlinger som mand.

De fleste mænd vil også gerne forkæles, gerne have en pause fra en stress fyldt hverdag og lidt afslapning hvor energien eller hvis vi skal blive i bil verden batterierne kan lades op til hverdagens tempo igen.
Alt sammen finder du her med den nærværende og omsorgsfulde wellness ansigtsbehandling skræddersyet til  mænd. Den giver dig en pause fra stress, børn og kone/kæreste/partner så du kan opnå fornyet energi til den travle hverdag.

Her er hudplejen og ansigtsbehandlingen skræddersyet til dig som mand.
Der kommer flere og flere mænd i klinikken fordi de har fundet ud af at en god ansigtsbehandling med ansigt massage giver velvære, nydelse og fordi en god hudpleje kan give en pænere hud.
En ekstra bonus er at du får en langt mere maskulin udtryk og mindsker de fine linjer i ansigtet.

Selve behandlingen er en lækker wellness ansigtsmassage der giver varmen i kinderne, afslapning i kroppen og langt de fleste nyder den dejlige ansigtsmassage kombineret med flamingoer der er en massageteknik fuldt ud fordi det er her du får lov at koble helt af. For at svare på spørgsmålet der ofte kommer så nej wellness massagen er ikke at forveksle med thai massage. Massagen her foregår i ansigtet men du mærker hele kroppen afstresser og de fleste der lægger sig på briksen føler sig trygge ved bare at give slip og give sig helt hen til behandlingen. 
(Og du kan tage en power nap mens ansigtsbehandlingen står på)

ansigtsbehandlinger

Mænd og kvinder er ikke ens heller ikke i hudpleje

Vidste du at mænd har et højere niveau af testosteron i kroppen sammenlignet med en kvinde. Det betyder at din hud som mand har en anden struktur end en kvindes hud. Derfor kræver det produkter der er produceret til mænd.
Faktisk er mandens hud ca. 20% tykkere og mere fedtet end kvinders hud er og så indeholder din hud  mere kollagen og har et strammere og mere fast udseende. Det betyder at din hud ældes generelt senere end en kvindes hud. Er kvinder så misundelige på jeres hud.
JA for en kvinde betyder det meget at hun ligner en på lyvogtyve.
Oveni at du får rynker senere end kvinderne så har din hud et grovere udseende end kvinders. Det skyldes, at en typisk mand har flere talgkirtler og derfor flere porer end kvinder.
Faktisk er talg produktionen dobbelt så stor hos en mand som hos en kvinde det er derfor at din hud ofte er lidt fedtet og skinnende og den er oftere udsat for urenheder og akne. Derfor er det vigtigt for dig som mand at du jævnligt får ansigtsbehandlinger med en meget grundig udrensning af huden så urenheder og talg kan blive fjernet fra huden.

Det vil regelmæssigt professionel ansigtsbehandling med produkter der er skræddersyet til din maskuline hud give dig et renere, sundere og mere frisk look.

Trænger du til at få sat ekstra gang i blod og hud kan min japansk lifting behandling anbefales. Her sættes gang i blod omløb og opstramning af huden. Oversat til dansk og bilverden svare behandlingen til at du vælger vaskeprogrammet med undervognskyl, hjul vask og voks.

Selve ansigtsbehandlingen

Ansigtsbehandlinger skal føles dejligt og give dig lyst til behandlingen aldrig stopper.
Det gøres ved hjælp af de bedste herre produkter som er 100% naturlige

  • Først får du en velkomst der afstresser krop og sjæl
  • Derefter renses din hud med en naturlig renselotion
  • Huden får en lækker peeling der fjerne alle de døde hudceller og gør huden klar til næste step
  • En meget lækker og opstrammende ansigtsmassage der minder lidt om face’ lifting. Massagen afstresser og giver ny energi til hverdagen
  • Et step der ikke kan undværes i en ansigtsbehandling dybderens via en nøje udvalgt ansigtsmaske kommer på din hud og du ligger og slapper af med den i 10 min
  • En lækker serum der booster din maskulinitet kommes på huden.
  • Mini håndpleje får du også da det er vigtigt du åbner alle sanser og forkæles på en naturlig og afslappende måde via en håndmassage
  • En dagcreme der passer til din hud smøres på
  • Til slut fuldendes ansigtsbehandlingen med en lækker overraskelse der sender dig godt videre i hverdagen.

Her får du en ansigtsbehandling du vil elske og bliver afhængig af.

Hvad koster det

70 min ren forkælelse 750,- kr

Klippekort

5 x ansigtsbehandling 3550,- kr

10 X ansigtsbehandling 7200,- kr

kærlighed teambuilding fundament mand konsulent

Behandlingen udføres af Grethe Smedegaard der er uddannet i japansk lifting, ansigtspleje og luksus kundepleje.
Klinikken er medlem af dansk behandlerforbund der er din garanti for Grethe opfylder alle retningslinier og er forsikret.

AFBUDS REGLER

Ændringer af booking kan ske via bookingsystemet, eller pr. sms.

Afbestilling eller ændring af tid skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt, ellers opkræves 100% af behandlingens pris.

Ved aflysning eller ændring af tid inde for 36 timer før behandlingens start påregnes halv behandlingspris.

Hvis du bliver forsinket til din aftalte tid, kan jeg blive nødt til at reducere behandlingstiden.

Udeblivelse fra aftalt tid registreres og der opkræves 100% af behandlingens pris.

Din mobil skal som udgangspunkt være på lydløs, når du opholder dig i klinikken.

Tilmeld dig mit hjertelige nyhedsbrev