fbpx

Japansk lifting er for dig der går ind for naturlig skønhed og få det bedste ud af den du er på en naturlig måde.

VELKOMMEN HOS

GRETHE SMEDEGAARD

NLP MASTER COACH | FREELANCE WEBKONSULENT | SKYGGEVEJLEDER | LIVSDESIGNER | KOSTVEJLEDER |

VELKOMMEN HOS

GRETHE SMEDEGAARD

NLP MASTER COACH | FREELANCE WEBKONSULENT | SKYGGEVEJLEDER | LIVSDESIGNER | KOSTVEJLEDER |

HVAD ER JAPANSK LIFTING?

Japansk face lifting er en lækker dejlig ansigtsbehandling for dig der ønsker at forkæle dig selv.

Japansk Lifting er inspirereret af Kobido massagen, der er en traditionel japansk behandling fra det 15-århundrede med effektive teknikker som akupressur, ansigtsmassage, lymfedrænage og bindevævsmassage.  
Behandlingen her er sammensat således den virker afstressende på krop og sjæl, særligt effektiv til at låse op for muskelspændinger, forbedre din blodgennemstrømning og derved give dig en flot kulør og udstråling.
Ved et intens forløb vil du kunne se en forbedring af de fine linier i ansigtet og din hud vil få mere glød end idag.

Ansigtsbehandlingen er sammensat med 100% naturlige produkter og alt er nøje udvalgte til din behandling fordi du fortjener den bedste forkælelse.

Mere om Japansk Lifting

Vi spænder ubevidst ansigtets muskler hele tiden. Det forstærkes især når vi er stressede, nervøse, har smerter eller er anspændte.

De daglige spændinger har en tendens til at ”sætte sig fast” gennem et helt liv og kan blive til permanente rynker. Desuden nedsætter spændingerne for blodgennemstrømningen i ansigtsmusklerne og der kan opstå væskeophobninger.

De specielle massageteknikker der bruges i klinikken hjælper til med at fjerne spændinger i ansigtsmusklerne hvorved vævet løftes og glattes/opstrammes. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger.

Akupressurpunkterne der bruges har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet. Stimulering af disse punkter åbner for kroppens energibaner og har en lymfestimulerende og udrensende virkning.

Alle vores organer har reflekszoner i ansigtet og hver zone har forbindelse til et organ via nervesystemet og kroppens energibaner.
Så selvom det primært er ansigtets muskler og væv der behandles så stimulerer behandlingen hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende da behandlingen også påvirker organerne og kroppens egen evne til afbalancering af eventuelle ubalancer.

De forskellige hud- og vævsopstrammende teknikker har en styrkende og dybt afslappende virkning både fysisk og psykisk.

vejen velvære japansk lifting

Fordele ved behandlingen

  • Velvære og afslapning for krop og sjæl
  • Fornyet glød og udstråling
  • Opstramning af ansigtshuden
  • Formindskelse af rynker, linjer og hævelser i ansigtet
  • Reducering af poser under øjnene
  • Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver
  • Udrensning af træt og uren hud
  • Reduktion af hovedpine, nakke- og kæbespændinger

Behandlingen er dejlig afstressende, og du kan ofte se resultat allerede efter 1. gang.

Det anbefales at få 5 behandlinger indenfor et forløb på 2 måneder for en mere varig effekt og vedligeholdelse hver 4-8. uge efterfølgende.

Sanserne åbnes

Det er fantastisk at mærke hvordan sanserne bare åbnes og man mærker velværen, afslappethed og nydelsen sprede sig i kroppen mens man ligger der og nyder omsorgen.

Sådan føles det personligt for mig når en kollega sætter hænderne på mit ansigt.
Personligt nyder jeg den her følsomme berøring i starten der åbner alle sanserne op og gør klar til en stund med forkælelse, nydelse og kærlig behandling.

Men personligt var det også noget jeg selv skulle lære for jeg er vokset op med man ikke plejer sin hud, ansigtsmasker og ansigtsbehandlinger kendte jeg først til langt op i mit voksenliv.
Så det er ligge sig på briksen og skulle lade en anden person komme så tæt på som man gør i en ansigtsbehandling var svært de første mange år.
En følelse af grænser blev overskredet opstod. Derfor besluttede jeg at en ansigtsbehandling måtte kunne gives på en varm, nærværende og harmonisk måde uden behandlerens bryster kom direkte i hovedet på mig.

Det blev startskuddet på at tage en uddannelse i japansk face, lifting og supplere med flere dagskurser i hudpleje og de produkter jeg anvender i klinikken.

Det vigtigste i mine behandlinger er dine sanser fuldendes med en god afslutning så du kommer ud af døren fyldt op med energi. Det gøres ved du stille og rolig kommer tilbage fra din afslapning og der er tid til du lige vågner op igen.

Jeg laver kun behandlinger i klinikken som jeg selv ville ligge ansigt og krop til. Det er din garanti for at det er i orden

Hvad koster det

Japansk Lifting 1 behandling  75 min 750,- kr

Japansk Lifting 5 behandlinger  3700,- kr

Japansk Lifting 10 behandlinger  7200,- kr

kærlighed teambuilding fundament mand konsulent

Behandlingen udføres af Grethe Smedegaard der er uddannet i japansk lifting, ansigtspleje og luksus kundepleje.
Klinikken er medlem af dansk behandlerforbund der er din garanti for Grethe opfylder alle retningslinier og er forsikret.

AFBUDS REGLER

Ændringer af booking kan ske via bookingsystemet, eller pr. sms.

Afbestilling eller ændring af tid skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt, ellers opkræves 100% af behandlingens pris.

Ved aflysning eller ændring af tid inde for 36 timer før behandlingens start påregnes halv behandlingspris.

Hvis du bliver forsinket til din aftalte tid, kan jeg blive nødt til at reducere behandlingstiden.

Udeblivelse fra aftalt tid registreres og der opkræves 100% af behandlingens pris.

Din mobil skal som udgangspunkt være på lydløs, når du opholder dig i klinikken.

Tilmeld dig mit hjertelige nyhedsbrev