Ambitiøs

Ambitiøs handler om at have et stærkt ønske om at opnå et mål, der er svært at opnå. At være ambitiøs betyder at være vedholdende og hårdtarbejdende. Du er stærk drevet af at du vil frem i verden og du stræber efter hele tiden at ville gøre det bedre end sidste gang.

Hemmeligheden bag at skabe dit drømmeliv

Træt af et liv med drama og problemer?
Er du træt af kun at dagdrømme om frihed, penge eller mere tid med familien?
Vil du have ro, balance og leve i tråd med dine værdier?

Så kom med på forløbet og lær at skabe DIT drømmeliv

Her lærer jeg dig at slutte fred med fortid og istedet fokusere på fremtidenLæs mere om forløbet
Jeg er meget ambitiøs på mit livs vegne:
Med alderen har jeg fået smag for skønhed, oprigtighed, sårbarhed og vanskelighed.
Jeg gider ikke at nøjes.

Grethe Smedegaard