Blog

grethe

• Happy Lifestyle •

"Akuhealing"

- hjælpen til vægttab og rygestop

◦ rygestop ◦ vægttab ◦ smerter ◦ overgangsalder ◦ rygestop ◦ vægttab ◦ smerter ◦ overgangsalder ◦

akuhealing

behandling

Akuhealing. En unik tilgang til helbredelse der er designet til at hjælpe dig med at overvinde udfordringer som rygestop, vægttab og smertebehandling.

En Skræddersyet Behandlingsmetode

Min stolthed og glæde er min egenudviklede behandlingsmetode, Akuhealing. Denne unikke tilgang til helbredelse er designet til at hjælpe dig med at overvinde udfordringer som rygestop, vægttab og smertebehandling på få behandlinger.

Akuhealing kombinerer bla akupunktur og healingsteknikker for at skabe en skræddersyet løsning til din velvære.

Rygestop: Min Akuhealing-behandling til rygestop hjælper dig med at bryde de nikotinafhængige mønstre og skaber en sundere livsstil uden cigaretter.
Behandlingen er skræddersyet til dig og 95 % af mine rygestopkunder har kun fået 1 behandling så har de sagt farvel til tobakken uden besvær.

Vægttab: Ønsker du at tabe dig og opnå din drømmevægt? Akuhealing er en skræddersyet behandling der er skabt til at hjælpe dig med at kvitte søde sager og overspisning samt støtte dig på din vægttabsrejse.

80% taber op til 5 kg på blot 1 behandling.

Smerter: Har du kroniske smerter? Akuhealing-behandlingsmetoden kan hjælpe med at lindre og forbedre din livskvalitet således du ikke skal spise store mængder smertestillende dagligt.

mentor natur, healing

Grethe Smedegaard: Din Certificerede Behandler

Grethe Smedegaard er den erfarne og certificerede behandler bag “Akuhealing” behandlingerne.
Med en passion for at hjælpe mennesker med at opnå deres sundheds- og livsstilsmål, er hun dedikeret til at bringe balance og velvære ind i dit liv.
Grethe Smedegaard’s tilgang til Akuhealing er unik, da hun bla kombinerer sin ekspertise inden for akupunktur med en dyb forståelse af healingsteknikker. Dette giver dig den bedst mulige støtte på din rejse mod sundhed og trivsel.

Afbudsregler

Ændringer af booking kan ske via bookingsystemet, eller pr. sms.

Afbestilling eller ændring af tid skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt, ellers opkræves 100% af behandlingens pris.

Hvis du bliver forsinket til din aftalte tid, kan jeg blive nødt til at reducere behandlingstiden.

Udeblivelse fra aftalt tid registreres og der opkræves 100% af behandlingens pris.

Din mobil skal som udgangspunkt være på lydløs, når du opholder dig i klinikken.