1 søndag i advent og julen står for døren. Happy Lifestyle
◦ Happy Lifestyle Blog ◦ Happy Lifestyle blog ◦ Happy Lifestyle Blog◦ Happy Lifestyle Blog ◦ Happy Lifestyle blod
1 advent

1 søndag i advent 2022

1 Søndag i advent og det første lys tændes i adventskransen…
Yeay nu nærmer december sig med hastige skridt og julestemningen breder sig så småt i de små hjem men det også en tid hvor rigtig mange STRESSER vildt og glemmer hvad julen egentlig handler om.

1 søndag er for mange familier forbundet med traditioner. Der julepyntes, julekagerne bages, konfekten laves og familie fra nær og fjern samles for at spise hjemmelavet æbleskiver…

Men julen er hjerternes fest… Tid til at være sammen, tid til at være nærværende og tid til at pleje dig selv og dine relationer. Julen handler ikke om at købe det største gaver, bage julekagerne eller om at have det mest udsmykket hus men derimod om at mærke hjertet, glæden og dyrke nærværet.

Derfor husk verden går ikke under ved at du køber æbleskiverne, pebernødderne eller brunkagerne.

Pakkekalenderen behøver ikke være hver dag eller hver søndag. En ustabil nisse øger blot spændingen og en husnisse der farver mælken grøn, maden blå, gemmer ting er ofte et større hit end de 24 pakker du har stresset rundt for at finde.

Er pengene ikke de største i år så kik på secondhand butikker og DBA der ligger ofte GULD og vi ved jo alle at for julen vare længe og koster mange penge og bonus er klimaet vil takke dig.

JULEN HANDLER OM AT VÆRE SAMMEN MED DEM VI ELSKER
hygge os med vores nærmeste og bare nyde livet og hinanden… Vi ved aldrig hvornår det er for sent…

Så lad dette år blive året hvor du sætter fokus på hvad der gør hjertet glad. Året hvor du lade være med at stresse og ja det er nemmere sagt end gjort men i år har jeg besluttet mig for at sige nej tak til besøg af min ven stress.

Derfor har jeg i år valgt at lave en gratis Happy hjerte kalender der hver dag kommer med noget til både dit eget hjerte men også dine nærmestes hjerter vil få glæde af det.

24 små hjertegaver fra klinikken med tid til refleksion, nærvær, selvforkælelse og et skridt nærmere et stressfrit liv oveni kommer der hver søndag i advent kl. 14 et ekstra godt adventstilbud til dig.

Du finder tilbuddet på min facebookside

https://www.facebook.com/HappyLifestyleCoach

GOD 1. SØNDAG I ADVENT

Kærligst

Grethe