fbpx

Rygestop på meget få behandlinger - 98% nøjes med 1 behandling

Rygestop https://happylifestyle.dk/rygestop/

Jeg bliver ofte spurgt hvordan jeg kan lave et rygestop på blot 1 behandling og endda tør give garanti på det…

Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre helt præcis hvad det er jeg har fundet ud af der virker på 96% af mine klienter. Men jeg vil fortælle dig lidt mere omkring behandlingen og min tilgang til behandlinger

Det er sådan hos mig i klinikken at der er hver eneste klient unik og derfor skal hver enkelte også behandles unikt.
Jeg tror ikke på at man kan komme mennesker ned i en boks og lægge låg på og så sige sådan nu er du røgfri…

Jeg tror i stedet man som behandler må tilpasse sin behandling den enkelte klient via flere forskellige redskaber.

Hvad er redskaber tænker du måske?

Nu er jeg en gør det selv kvinde og derfor har jeg selvfølgelig en værktøjskasse fyldt med det værktøj jeg bruger når jeg borer, hamre, limer og skruer.

Det billede har jeg ført over i min klinik. 
Her består min værktøjskasse af mine uddannelser, kurser og erfaring igennem livet. Og eftersom jeg er en kvinde i min bedste alder er der mange erfaringer efterhånden.

Men når jeg f.eks skal hænge et billede op på en betonvæg hjælper det jo ikke at jeg tager en hammer og et søm. Det kræver boremaskine og et bor. 

På samme måde gælder det f.eks med et rygestop.
Jeg er nødt til at vide hvad jeg står overfor for at bruge de rigtige punkter.
Derfor bliver alle klienter bedt om i bookingprocessen at udfylde en række spørgsmål for at skræddersy behandlingen til den enkelte.
Det betyder at klienten mindst får 6 nåle i ørene som behandler de gængse punkter inden for rygestop med akupunktur.
Jeg tager det skridtet videre og ofte ender en klient med at gå hjem med 8-9 nåle i stedet og nogle gange endda flere hvis jeg vurdere klienten har brug for at få behandlet nogle ekstra punkter.

Garanti hvad dækker den?

Jeg er så sikker på det jeg laver at jeg godt tør give garanti på min behandling. Derfor siger jeg indenfor de første 3 måneder kan en klient komme og få sat nye nåle i uden beregning hvis de mod forventning ikke er røgfri. Ingen forbehold overhovedet… Det er bare at ringe til mig og sige det er en ommer…

Hvor mange “ommer” har jeg så lavet det år jeg nu har eksisteret?

2 stk….

Den ene viste sig ikke kunne tåle nålene hvilket er yderst sjældent det sker og den anden var en mand der lige skulle se om det nu også var rigtigt at tænder du en smøg mens nåle er i så smager det af gammel tjære og petroleum… Det skulle jeg hilse fra ham og sige at det var rigtigt og derfor fortsatte han for at se hvor længe det smagte dårligt…

Der er sådan at ryger du mens nålene er i smager det for det første vildt dårligt og for det andet så ryger du nålenes effekt op.. Dvs det er som med antabus. Bliver du ved med at drikke ophæver du også effekten af antabus… Samme sker med nålene…

Så derfor er det også yderst vigtigt for mig at du er sikker på at du vil det her… 

rygestop abonnement https://happylifestyle.dk/vare/rygestop-abonnement/

Hvor motiveret er du for et rygestop?

Men hvor motiveret er du for at kvitte tobakken?
Hvis du nu tager en scala fra 0 til 7,
hvor  7 er 100% klar til at sige farvel?     og 0 er SLET IKKE KLAR TIL AT SIGE FARVEL TOBAK hvor er du så henne?

0

1

2

3

4

5

6

7

Er dit svar 4 eller derover, er du topmotiveret og er nu klar til at sige farvel til cigaretterne.

Er dit svar under 4, ja så er du ikke 100 % afklaret. Men med min behandling med nålene bliver din succesrate endnu større. 80% af alle der behandles bliver røgfri vel og mærke dem der kommer uden forberedelse.

Noget af det du kan kigge på er spørgsmålene herunder og selv blive mere afklaret i hvad er det der skal til for at netop du lykkes med at blive røgfri?

Hvorfor vil du stoppe med at ryge? (du må gerne sætte flere krydser)

Jeg er træt af at være afhængig

 Jeg vil gerne være i bedre form

 Jeg er bange for at blive syg

 Jeg synes, det er spild af penge

 Jeg vil gerne have pænere hud og pænere tænder

 Jeg er træt af at ryge

Ville du stoppe helt med at ryge?

 Ja, jeg ville gerne være helt røgfri

 Jeg ville gerne halvere min rygning

 Jeg ville ryge en gang imellem

Hvor meget energi er du villig til at bruge på et rygestop?

Meget

 Ret meget

 Lidt

 Ingen

Tror du, at du ville kunne holde helt op med at ryge

Ja, det er jeg sikker på

 Ja, det tror jeg

 Jeg er ikke helt sikker

 Nej, jeg tror ikke, jeg ville kunne

Hvem ville være mest interesseret i dit rygestopforsøg

Jeg selv

 Andre

 Begge parter

Hvornår ville du vælge at holde op?

 Inden for 1-2 uger

 Inden en måned

 Inden 6 måneder

 Når jeg skal have børn

 Senere

Hvorfor er du ryger?

Mine venner ryger

 Jeg har udskudt beslutningen om at stoppe

 Det er svært at holde op

 Jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme i gang med et rygestop

 Det er rart at ryge

Abstinenser hvad med dem?

Abstinenser varer kun en kortere periode og ikke for evigt men kan være svære at komme igennem. mod. De er tegn på, at din krop er ved at blive afgiftet fra nikotin.

Via øreakupunktur og de ialt 12 nåle du får i mindsker vi dine abstinenser og skræddersyr dit rygestop så det passer til dig.

Rygetrangen kommer ofte i bølger, der varer 5-7 minutter.

Hvis du kan tænke på noget andet eller foretage dig noget aktivt, mens det står på, er det lettere at overvinde den.

Abstinenser er ganske ufarlige selvom vi er enig om at det kan være meget generende at have hjertebanken eller føle uro, så er abstinenserne harmløse og oftest milde.

De er tegn på, at nu er  kroppen ved at finde tilbage til sin normale tilstand

Abstinenser kan gøre dig humørsyg da nogle har brugt rygningen til at lægge låg på deres følelser,bliver de  derfor forskrækket over pludselig at kunne mærke sine følelser for fuld kraft. Det er vild ubehagelig men du dør ikke af det og husk på rygning er mere skadelig end at mærke dig selv.

Mange der har brugt rygning som låg på følelserne har gavn af en samtale efterfølgende med mig omkring at være i de nye følelser, håndtere følelserne og finde ud af hvorfor det var nødvendigt at lægge låg på nogle følelser.

Når abstinenserne buldre så prøv selv at gøre noget for at mindske abstinenserne. Prøv at:

 • gå eller løb en tur
 • børste tænder
 • ringe til en ven 
 • drikke et glas vand og tæl til 50
 • gøre rent, vaske bilen, luge ukrudt eller lave et håndarbejde
 • drikke en kop te
 • Dans
 • læs en bog
 • lave afspændingsøvelser
 • lave åndedrætsøvelser.

Åndedrætsøvelser

En åndedrætsøvelse kan hjælpe dig med at slappe af. Du kan eventuelt lytte til blid musik, mens du laver øvelsen.

Åndedrætsøvelse

 • Træk vejret dybt ind gennem næsen, mens du tæller til 4
 • Mærk, at luften fylder dine lunger og dit mellemgulv
 • Hold vejret et øjeblik
 • Ånd derefter laaaaangsomt ud, mens du tæller til 8
 • Gentag vejrtræningen til du er faldet helt til ro

Du kan også få hjælp fra en akupressurring hos mig til at aktivere nålenes effekt. Den beroliger også dit sind og aktivere nåle og mindsker abstinenserne.

Gode råd til dig der vil være røgfri

Husk dig selv på hvorfor det er at DU vil være røgfri 

Det er en god ide når du planlægger dit rygestop at være helt klar op hvorfor det er at du vil være røgfri. Sig det højt for dig selv foran spejlet mens du kigger dig selv i øjnene

Skriv det ned så de dage hvor motivationen svigter så kan du læse hvorfor det er du vil være røgfri og  fortæl det til andre mennesker så de kan bakke dig op. Det kan øge motivationen at minde dig selv om hvorfor det er DU vil være røgfri

Lav dig en liste over de gode ting du har oplevet ved at være røgfri

Det kunne f.eks være en bedre smags- og lugtesans, At du ikke behøver ned i netto kl. 22.30 fordi du nu er løbet tør for cigaretter, Lav måske en udregning på hvor mange penge du sparer hver måned og hvad de nu skal bruges til

Husk at Rose og belønne dig selv hele tiden så du motivere dig selv til at fortsætte

Sæt delmål

Lav nogle kortsigtede mål og beløn dig selv hver gang målet er nået f.eks når du har været røgfri en dag, en uge, en måned, et halvår – og en god ide at belønne dig selv sammen med de mennesker, der støtter dit rygestop. F.eks  aftal af du og din partner går ud og spiser, når du har været røgfri en måned. Eller børnene og dig har maddag sammen, Det er faktisk ikke så vigtigt hvad det er belønningen er  men mere at det er noget som du har lyst til og vil glæde dig til.

Det er ingen skam at søge hjælp...

Det er ingen skam at række hånden ud og bede om hjælp til et rygestop…

Læs evt mere omkring rygestop, at blive røgfri og hvordan du får succes som ikke ryger